De finns inga ord..


Busy chey

I Lördags hade jag fullt upp! Dagen började kl 06.00 för att åka till Paulinas skola där vi skulle fota i studion. Dagens modell: Moi^^
De va grymt kul, skoja inte! Och jag är avundsjuk på deras cafeteria..
-
Efter studion åkte jag hem, hämtade bilen för att hämta mamma som hade vart borta med jobbet, när jag hämtat henne åkte vi till stallet för att fixa för tävling. De gick ganska fort idag för vi hade lite brottom men det va så mysigt att pyssla med Pärlan.
-
Efter fixet åkte vi hm, åt lite snabbt och sen åkte vi till huddinge igen för att kolla på Sandras teater :D De är himla roligt att kolla vad hennes teatergrupp jobbat med under ett halvår/år
-
Ett smakprov på bilderna vi tog i studion, Fotograf Paulina Juelsgaard


Allsvenskafinal Ponnydressyr LA:1

Igår var det dax för tävling. Den sista för mig och Älskling...
Laget va taggat och glada vilket va kul! Tävlingen hölls på Täby ryttarcenter som e så HIMLA FINT!
-
Framridningen
På framridningen kändes han galet fin, fick igenom alla hjälper, han gjorde grymt fina fattningar, väntade på mig och va bar så grymt bäst. Fick upp han i bra form utan att tappa ryggen och han gjorde jättefina skänkelvikningar. Vi jobbade mycket övergångar för tt han skulle vakna och lyssna på min hjälper och bli lite mer på hugget och ha mer power.
-
Programmet
I programmet va han jätteduktig! Domarna satt på marken och även fast han tyckte det va läskigt så kändes de att han litade på mig, Guud va jag kommer sakna den tilliten...
Ena skänkelvikningen och en galoppen fick vi missar i och båda till vänster, som är hans svåra varv. Men annars är jag rktigt nöjd! Han va SÅ grymt duktig, fattningarna blev itne lika bra i programmet men de va mer för att han va taggad sötnosen.
Ryggningen gjorde  han utan problem och skänkelvikingen undan höger skänkel gjorde han också grymt bra!
För att jag fick ett avbrott i vänstergaloppen som gjorde att vi missade förvända så drog de ner MAssor med poäng... Men jag va nöjd ändå och vi slutde på 55,ngt%

Av de olika domarna fick vi:
56,32%  56,58%  54,21%


Tårtkalas

I fredags åkte jag till stallet och fotade tjejerna när dom hoppade världens.... weirdaste bana^^ Dom skulle ha titthinder så att hästarna skulle reagera osv.. Eftersom Emilia ramlade av förra veckan så bjöd hon på tårsta och tro mig - Den va GOD!
-
Innan tårtkalaset så va jag me Nina som red sin prinsessa :)



Avreagera sig

Hej!
Måste bara berätta att jag hatar psykiskt instabila människor som inte tycker att något är deras fel för dom förvränger allt som händer så dom framstår som helgon fast de e så långt åt helvete fel!
Att frysa ut människor som inte gjort något för att man inte kan acceptera att de e man själv som gjort fel är ju också moget, eller inte?
Åh de va de jag ville ha sagt, tack för mig!

26/10-2011 lektion

Lektionen igår kändes inte topp men den va inte hemsk. Jobbade med 10m volter och åt ena hålet i galoppen gick de så sinnessjukt grymt! Så jag lever på de :) Jobbar me o släppa upp honom mer så han går i lite öppnare men högre form.

Minibomb

Tänkte tracka er lite me bilder från klubbtävlingen :)












Final

Juste! Igår blev det också klart att vi ska till finalen, det hade vart lite osäkert hit och dit men nu verkar det vara bestämt att vi åker :D


24/10-2011 Lektion

Igår på lektionen fick jag rida min Älskling! Gissa om jag blev glad!
Fixade oss fina med blått schabrak (Som gladö bytt till så de hade han redan), blåa lindor och blå tröja. Jättesöt vart han!
Han kändes hur fin som helst hela lektionen, fick verkligen igenom börjningen och red ihop honom, ibland lite för mkt kanske men jag jobbar på att hitta gränsen!
Vi jobbade med 6st 10m volter runt fyrkanten och avslutade med att testa en mellantrav på diagonalen.
JAG LEVER PÅ DEN MELLANTRAVEN VI FICK TILL!
Herrgud asså den a så grymt sjukt bra så till och me chrille ble paff! Först när hon såg den sa hon typ, hoppsan! Och sen sa hon att det börjar hända riktigt mycket där, hahaha gissa om jag ville dö av glädje^^
-
Ni får en gammal bild så länge


Igår va inte den bästa...

... Plugg daten genom tiderna! De började bra men sen vart de såååå trögt att fortsätta så typ en kvart innnan vi skulle åka till stallet roade vi oss me att ta finfina bilder :3
-


Plugg date

Nu ska jag och Sofie plugga galet innan det bär av till stallet för att rida!
Gissar på att de blir K idag igen men vi får se :)
Skulle va kul att testa någon annan också bara för att typ^^
-
Återkommer om hur lektionen gick!


Film på LA:1 från igår

Min fina prins va grym och vi fick 68,4%
-


Klubbtävling LA:1

Idag va de klubbtävling och de gick helt underbart!
På framridningen va han stark ibland men de kändes mest mer än va de syntes. 
I programmet blev han lite långsammare men de va tungt underlag så de blev lite tungt för dom. 
Jag är SÅ himla nöjd med min älskling! Fick till o me en 8:a på ryggningen - Galet! min duktiga dutiga älskling!
Vi slutade på 68,4% vilket hade gett oss en första plats om de inte va för att vi hade clear round bedömning :)


Halloween fest!!

Igår va de party party!
Jag och Nina drog på oss våra utklädnader och tuffade iväg till Täby där festen höll hus i partypalatset!
Mycket god dricka fanns de och roligt folk! Men eftersom de va klubbis idag så stannade vi inte allt för länge och tusen tack till Ninas mamma som hämtade oss efter en bit på vägen hem, de va så galet grymt skönt o få åka bil hem!





Planer för dagen

- Vakna
- Äta
- Duscha
- Skrapa ihop en kostym
- Kolla DHW
- Sminka o fixa mig
- Åka till Täby på maskeradfest
-
Helan och Halvan haha


Myskväll/ natt

Igår blev de så att jag åkte o träffade kenny, simon och niklas! :) Länge sen och roligt va de! Vi gjorde typ allt mellan o bara snacka till o spela kort till o gå ut me hunden o bara chilla galet :)

-
Juste, Kenny hitta ett par glasögon hemma hos sig själv som han va tvungen o prova ^^


Friday!

Idag kanske jag ska träffa Kenny, vet inte hur de blir me de men annars om de inte blir så planerar jag antingen en utflykt till stallet eller en myskväll hemma med håret i ett fågelbo på huvet, mjukiskläder och mumsig mat, jummie!

Torsdagslektion

Igår red jag Älsklingen, MUMS på de! Gud de va alldeles för länge sen tycker jag personligen men de e dags att börja vänja sig..
Vi började iaf lektionen med att rida dom i alla gångarter på stora mittvolten som uppvärmning och sen jobbade vi längs fyrkantsspåret med först halter och sen ryggningar. Pärlan va grym! Han gjorde fina halter varje gån, ställde upp jämt med fossingarna, stog och tuggade på bettet och väntade på mig, fyyy vad jag älskar dig min lilla ponny!
-
Kommer nog lite bilder från videon för mamma va toppen och filmade :)

Vill Haaaaaa!

Jag och paulina hittade ett AWESOME spel på elgiganten som nästan är ett måste skaffa sig! Spelet hette typ Michel Jackson nånting och de gick ut på att man skulle dansa till låtarna, typ som singstar fast tv:n ser om du gör rätt eller inte o så e de dansare på sidorna i skärmen som visar hur man ska göra - Gryyymt!



Dagens att-göra-lista

- Gå i skolan
- Skriva prov
- Förhoppningsvis få resultatet på ett gammalt prov
- Åka till stallet
- Rida Världens FINASTE<3
- Ha kort luciamöte
- Plugga
- Soooova
-


Onsdaga..

Igår va en lagom gosig onsdag! Hade sett fram emot o rida prinsen sen i söndags, jag skulle bli fotad på lektionen, jobba efter så jag kunde va me han hela kvällen och så från ingenstans måste jag avboka för att vi hade så mkt i skolan jag inte hunnit me... Joy på de lixom!
-
Men senare på kvällen va jag ändå tvungen att jobba för ingen kunde byta så jag fick träffa pärlan då istället  :) Men fan va de sved o avboka bara för att skriva ner några ord på ett fucking papper..


Modelltjej

I tisdags va jag och Paulina i stan i en studio där man fick testa att va modell för en dag! Dom fixade håret och sminkade en och skoja inte om man kände sig gorgeous när dom va klara!^^ Vi fotades både tillsammans och ensamma, fotografen va typ hur skön som helst! Dom hade massa olika bakgrunder, en spegel man kunde göra ascoola spegelbilder i, ett hål me en felkt, en trappa o massa mer, suerkul!
-
Jag precis efter vi blitt sminkade o fixade

-
Paulina på väg hem från studion


Modell för en dag

Idag så ska jag och Paulina åka iväg för att va modeller för en dag! Roligt! Berättar ALLT sen :D

LB:1 & LA:1 på Sundby

Uppdatering om tävlingen kommer när jag sparat ner bilderna min kära far skickat till mig. Massa fina bilder vart de  :) Eftersom jag är så snäll så kommer dt även film från båda klasserna.

sorry foks

Helt ärligt vet jag inte riktigt vad som hänt med upptaderingen.. är så himla trött hela tiden och massa i skolan!
Men men jag kommer igen as I allways do :)

You are my everything


Börjat...

...Packa ihop oss för flytten nu!
Mamma började idag att rensa ut sånt vi inte använder/behöver/tycker/är onödigt osv... De börjar kännas att de är på riktigt nu. Lite skrämmande men de känns bra :)
-
Bara för att de va ett så intressant inlägg får ni en totally spännande bild till de :)


Dejt med sociologiboken

Idag började jag dagen mett ett avsnitt av DHW och sen satte jag igång min dejt med soociologiboken. Har gjort roligare saker måste jag säga. Men runt 2-tiden började jag röra mig mot stallet för att fixa inför tävlingen imorn!! Åh de ska bli så roligt och jag är så grymt glad att Stina ska me som coach! :) Berättar hur de gick sen! och för er som missat så är de LB:1 och LA:1 jag ska tävla imorn :)
SPÄNNANDE :D


Middagsmys

Igår så bestämde jag och min kära syster att vi skulle åka till pappa och äta middag me han. Först skulle vi inte vart där förns 5 men tyckte jag kunde åka dit direkt efter skolan och syrran hakade på :) Först satt vi bara och prata vilket va rätt mysigt och sen började middagstillagningen! Guuuud Va gott de blev! Pappa hade lagt kycklingfileer i marinad och så åt vi ris och sås till det, de kunde inte blivit bättre!
-
Pappa och jag :)


Torsdagslektion

I torsdags red jag prinsen igen och vi jobbade med förvänd galopp ur LA:1an. Pärlan blir lätt stressad när han möter hästar överallt och när han vet vart övningen börjar och slutar o så. Men fick höra idag att tränarn tydligen sagt att det gick bra så det va jättekul! :) Inte för att de kändes hemskt men det är ju alltid kul när tränarn tycker man gör bra ifrån sig :)
För övrigt så va han fin men inte riktigt lika fin sm i onsdags, men who can bame him red ihop han ganska mycket så såklart han blir trött lillen, han e ju ingen cykel lexom.
-
Fick inga bilder tyvärr men de överlever ni nog :)
-
Kom lite tidigare till stallet, though, så jag fotade Nina när hon red Tessan.


Bad update

Hallå igen kära människor!
Sorry för uppdateringen som inte funnits på några dagar... Igen! Men det blir så ibland, känner att ni får förstå de heheh :)

13/10-2011 Lektion

Igår jobbade vi med att öka och samla i alla gångarter på de två stora volterna som uppvärmning och jag hade Älsklingen. Jag fick jobba mycket med att tänka på att driva ihop honom och det är inte en liten uppgift xD Det är mycket häst i den lilla ponnin!
Sen jobbade vi med skänkelvikningar på hörnlinjerna vilket gick riktigt bra i ena varvet men när vi gick över till höger varv tyckte han inte alls att det va lika roligt! Vi hann inte jobba lika mycket i det varvet för tiden hade runnit ifrån oss lite men vi får jobba med det idag eller på framridningen på söndag heh..
-
Tack Nina och Anna som fotade och Sofie som lånade ut sitt ap-fina schabrak till mig :)
-
Bilder från igår:



Förklassen & Lagklassen


Nu bär det av!

Nu har jag tagit en liten nap, det behövdes! De sorgliga me napar e att dom tar slut och man måste vakna.. Oh well the circle of life^^ Nu ska jag iaf  till stallet och vi får se vem det blir idag :) I måndags blev det ju K, kanske blir han igen ? Kanske inte ? ^^ I'll let you know :)
Bye!


Go' kväll

Gonatt på er små sötnosar! Nu ska jag krya ner i sängen och sova sååå himla gott! Imorn är en ny dag med stall som avslutning :)
-
Påminnelse till mig själv:
Inte glömma Ninas kamera^^


In honor of...

... The hästskötare!

Tack för hjälpen :)


Bildbomb











Julkänsla

Gick promenad imorse med mamma när det va alldeles mörkt o mysigt ute och kom på att de känns som det snart är jul!
Tänk va mysigt när all julbelysning kommer upp, advensljusstaken kommer fram, lussebullar bakas osv osv! Sitta inne och dricka varm choklad när det är snöstorm eller nrä man vart i stallet länge, så mysigt! Nästan så jag längtar nu :)

Proven anfaller

Gud de känns som allt bara anföll helt plötsligt i skolan! först hade vi typ inget utom håltimmar men nu.. Helt galet hahah^^
Onsdag 12/10 Coopertest
Måndag 17/10 Sociologiprov
Tisdag 18/10 Engelskaredovisning
Onsdag 19/10 Samhälls inämning
Fredag 21/10 Etik & Livsfrågor prov

LB:1 & LA:1 på Sundby

I helgen är det dags! Jag och Älskling ska göra debut lokalt i LA:1 och det ska bli så himla kul! Eftersom det är en debut kan jag ju inte ha allt för höga förhoppningar vilket känns skönt :)
Kommer verkligen bara ha kul!
Men det känns som jag kanske kan platsa lite i La iaf :) Pärlan kan ju iallafall sen får vi se om jag kan keep up hehe.
Stina ska följa me så det känns bra, är så himla taggad, man vill ju gärna att de ska gå bra även fast det är debut :)
Mina två mål för debuten:
- Få godkänt protokoll eller 62%
- Komma i mitten eller den övre halvan av resultaten

Huddingebo

Igår skrev mamma kontrakt också! Vi ska flytta till kästa, wihoo! Så här med är jag alldeles snart huddingebo !
Kommer bo jättenära Sofie också :) plus att jag har typ alla koompisar åt huddingehållet, har typ en halv kompis i haninge liksom xD
Så de känns rätt värt o flytta^^

Final!!

Juste! Glömde ju säga att Gladö gick vidare till final i div II !!! Kommer inte ens ihåg när de hände sist!^^ Galet roligt!
Duktiga oss :)

Coopertest

Såg nyss att vi ska springa coopertest på onsdag! Vet inte riktigt om det kommer hända... Vill verkligen inte! I vår klass är det inte direkt laganda heller så går det åt helvete kommer man få höra det länge och säkert bli trackad för de, wihoo!
-
Såhär känner jag för o göra på onsdag när dom andra springer coppertest^
Nu har John Blund bitit mig i ögonen och jag har äntligen kommit så långt som att jag nu faktiskt ligger i sängen, fantastiskt! :D  Gonatt på er!<3

Måndag

Igår hade jag inte en enda vettig lektion... Men efter skolan kom Nina och hämtade upp mig och så bar det av till Lyckås! Där hittar man ju såklart allt man vill ha men glömmer köpa det man behöver haha!
-
Efter Lyckås åkte vi till stallet där Nina skulle rida sin Tessaprinsessa och Crellan. Jag fick gamle farbrorn idag, Kavaljer alltså^^ Det gick faktiskt riktigt bra idag - Roligt! Invigde mina nya sporrar också, dom e ju så långa så man blev lite harig att man skulle ha sönder han hehe^^Men deg ick bra, har ju ridit med såna förut o vet att de inte e nån fara men ändå :)

Allsvenskan div II omg II Botkyrka

I Söndags var det dags för tävling!!! Den hölls på botkyrka och jag startade inte förrän 11.15 så det blev en lite gosig sovmorgon :)
-
I stallet hittade jag min Pärla med sina knoppar och dom hade hållt under natten! Lycka! Gjorde dom sista knopparna och packade in han i skydd och täcke innan jag plockade in han i transporten tillsammans med Afrodite :) -
-
När vi kom fram hade vi tur så vi kunde ställa oss breve våran andra transport som redan va där. Erika ahde redan ridit och det hade gått bra, roligt! Jag lastade ut nästan på en gång och började pyssla med plutten. 20 i 11 hoppade jag upp och tog mig bort till framridingen. Han kändes fin men vänster bakben spökar fortfarande ibland så plockade på mig ett spö. Jobbade han mycket lång och låg för att han verkligen skulle komma igenom kroppen och redan när jag precis började trava så frustade han, viftade på öronen och var nöjd med livet :)
-
Förklassen LB:1
I programmet blev han lite långsam i första travdelen men ändå ihop, efter galoppen hade han bättre tempo. Ena fattningen blev lite mindre lyckad men det är ju så han kan göra i program, det är bara så himla frustrerande när både längningarna och fattningarna är typ flawless på träning men det är en helt annan sak på tävling.. Men men det gick bra ändå :) Är nöjd med mycket och trots några små missar som beror mer på mig än på han. Vi slutade på 63,14% Vilket gav en 4:e placering! :D
-
Andra gången jag red fram red jag inte lika länge, det blev lite kaos i vänstergaloppen på framridningen precis som i första omgången hemma. Men vi jobbade igenom det och tillslut blev han fin där med :)
Gjorde typ två längningar, mycket övergångar och fattningar och han va så himla duktig!
-
Lagklassen LB:1
Innan startsignalen gjorde jag en fattning den här gången, vilket jag hade tänkt göra i första programmet men som aldrig blev av (?!) Iallafall så bjöd han mycket bättre på framåt efter fattningen och det va bara i sita serpentinen han tappade tempot en aning. Fattningarna och längningarna blev bättre i det här programmet men måste jobba på att få samma längningar i programmet som jag lyckas med på träningen men de kommer :)
Den här gången fick vi 65,ngt% vilket också gav en 4:e placering :)

Älska när Chrille busvisslar på prisutdelningen och när man ridit sitt program! Det känns så awesome :)
-
Bilder och videor kommer :)

The day before

I lördags vaknade jag, crazy i know! Men så va fallet^^
Började morgonen med tvättstuga, hämta morfars bil, hämta nyckeln till hyrsläpet från Lyckås och sen ha lektion för Marianne :) Hon va duktig som vanligt så de va kul!
-
Efter allt småfix åkte jag till stallet, smörjde och putsade på all Pärlans utrustning och min egen och plockade ihop en matsäck och täcken åt honom :)
-
Efter fixet bar det av hemåt med Nina som va förste hästskötare vilket innebär pyjamasparty kvällen innan tävling :)
Vi såg på film, åt middag, pratade o hade det allmänt mys :)

På gång

Uppdateringen har vart nån annanstans men har vart så himla trött och haft så lite tid att uppdatera på! Men de kommer en uppdatering för dagarna som bloggen vart lite frånvarande på :) Lite filmer, bilder, texter osv..

Planering

I helgen händer det mycke! Så tänkte att ni skulle få en liten planering :)
-
Lördag:
- Ha tvättstugan
- Coacha
- Fixa inför trävling
- Troligtvis hämta transport
- Ha pyjamas party med Nina som ska följa med som hästskötare på Söndag
-
Söndag:
- Åka till stallet och fixa det sista inför tävlingen
- Kasta in allt i bilarna
- Åka till Botkyrka
- Va så awesome som bara jag och Baby kan va! :)

Kattapulten och mina stövlar^^


Fri som en fågeeeel

Idag ringde klockan ca 05:00 för då var det tax att gå upp och ut och power walka. Har gjort det hela vecka nu *stolt tjej*
Åkte med mamma till jobbet sen för att ta med mig bilen där ifrån och åka till skolan, ÄLSKAR att ha bilen en hedag. Man känner si typ fri som en fågel haha :)
Måste till stallet idag också om hämta lite kläder jag tror jag glömde där heh, glömsk tjej har vi här!
Kanske smygtitar lite på hopparna också, de har ju typ blivit tradition haha :)


onsdag och torsdag

I Onsdags så hade jag två lektioner, chilligt värre :) Tog det lugnt hemma sen innan det var dags för dressyrträning! Det gick helt okej, i början va de lite jobbigt för han blir så hög och ihopknycklad när han är stel och man ska försöka lossa honom lite. Men mot slutet blev han GALET FIN! Vi övade skänkelvikning och mellantrav, det är så himla kul för skänkelvikningarna gick awesme och jag har äntligen fått min kropp att göra som jag vet att det ska vara i mellantrav haha, och Pärlan har börjat lita på mig ännu mer och vågar verkligen länga sig nu med en fortfarande mjuk o fin kontakt i munnen :) Litar han itne på att han kan länga sig utan att man kommer fastna i munnen på han så springer han bara jättesmå snabba steg och blir stark o slår sig gärna fri, så jag är så himla glad att vi kommit förbi de :)

-
I Torsdags (igår) hade jag typ 3 lektioner men gick hem innan den sista för min skola är sämst.... Ska prata med rektorn och så för det går typ inte att vara där utan att få panik!

Iallafall så åkte jag till stallet och skrittade först Tessa och sen pluggade jag :)
Jag o Tessa under perioden jag red henne en del :)


När jag vart duktig tjej ett tag va det tax för dressyrträning och jag fick Äsklingen igen! Jag lever verkligen på alla gånger jag får rida han nu för de känns verkligen i magen att de snart är slut.. Anyhow så gick lektionen KANON! Red lång och låg i början och det gjorde ingentign sa han haha :) Mellantraven gick bra idag me och de är så himla kul att tränarn ser att vi utvecklats i mellantraven och tycker de går riktigt bra :)


Kommentar

Fick en kommentar av Julia som jag blev så himla glad över:

Julia,
om Programträning LA:1:
"Ni e sjuukt duktiga!!! Det såg skit fint ut ju!! Det var ju bara en liten miss trots första gången! Jag tyckte det såg grymt bra ut! Ni e så himla dutiga!!<3 Pusspuss"

Så alltså: tack så jättemycke lillien :D Blir så himla glad av kommentarer som den där :)


Lite nya bilder

Hittade några fler bilder från när jag red programmet i söndags :) Några av dom blev jag smått förälskad i så ni får några av favoriterna :)
-



Juste

Glömde berätta, när jag va på väg hem i måndags från stallet så fastnade jag mitt i ett enormt asfaltningsarbete! Hur mycket lastbilar och grejer som helst!
 


Klubbtävling LC:2

I söndags var det ju klubbtävling och även då red jag min Finaste Älskling! De känns att de inte e lång tid jag har kvar på honom nu.. Så vi gick in och hade de skitkul! :) Är himla nöjd faktiskt! Tror aldrig fattningen och avbrotten i galopp blitt så bra i ett program :)
Slutade på 70,07%
-

 


Programträning LA:1

I lördags red jag ju som sagt igenom LA:1 för första gången och jag är riktigt nöjd trots lite missar som var mitt fel :) Glömde nästan bort andra skänkelvikningen och jag fick han itne helt rak innan första längningen, men annars tycker jag de gict oppen för att aldrig ha gjort de förut :)
-
-


Det kan hända...

...Att videorna från helgen ommer upp ikväll också :)


Homework

Nu har jag äntligen kommit hem och ätit mussos (smörgås för er som är långsamma i svängarna ;)) Sofie kom till till min skola så nu sitter vi hos mig och ska va duktiga tjejer på dejt med våra skolböcker! wii..
Sen blir pannkaka och dressyrträning! Tagga!


Gonatt

Nu är uppdateringen klar för idag och min säng längtar efter mig :)
Imorn ska jag ut genom dörren halv 6 för att bli varm o gosig! Nu börjar mitt nya liv! No more socker, svetten ska rinna och fettet ska brännas moahah! 
 
Gonatt ya'll :)


Girls night out!

I kinda like you friendie :)
-





Juuste!

Kom på att jag skrittade ut med Ninis på förmiddan när hon ledde hennes Tessaprinsessa :) Urmysigt va de! Nervvraket Philona va lite hoppig men annars gick det toppen :)
-


Fixat!

Igår pratade jag med Stina och nu är det klart! Hon ska förlja med mig till Sundby när jag tävlar LB, LA :) Känns jättekul för hon verkar riktigt engagerad och tycka det är kul så det ska bli toppen! :)


Klubbtävling med Älskling

Idag va det klubbtävling med älskling också och det gick HUR BRA SOM HELST!!!
Vi red LC:2 och det va clear round bedömning så det va typ en träningstävling mest :) Isabella mongelli dömde och jag tycker hon är en grym domare! Riktigt bra faktiskt :)
-
Framridning:
Började med att skritta och trava lång och låg. Har ridit honom 5 dagar den här veckan så han kändes fin redan från början, gjorde nån skänkelvikning åt båda hållen för att känna att jag fick med mig bakbenen och hade honom mellan hjälperna.
Sen gjorde jag lite galoppfattningar och avbrott som va ASFINA!! Gud jag va så glad!!
-
Programmet:
Innan jag fick startsignal galopperade jag lite vilket jag aldrig brukar göra men de kändes bra och han va riktigt himla fin! Väntade på mig i fattningen och i avbrottet, slog sig itne fri och var balanserad direkt efter fattningen och avbrottet :)
I programmet red jag allt nogrant, tännkte verkligen på att rida så noga jag bara kunde och övade på min sits att slappna av och det gick riktigt bra faktiskt. Fick 71,ngt% Viket hade gett en 2:a plats efter Nina och Crellan som red på 74,ngt% :)
-
Nina fotade så ni får lite bilder, ursäktar att mina byxer är typ genomskinliga-.-







Coach

I morse åkte jag för att coacha min nya elev, moahah va konstigt de låter!
Men det va hur kul som helst, det är en knapstrupp (tror jag) som heter alentine (tintin) och hans ryttare jag hjälper. Ska troligen ha två till att coacha så nu har jag ett exrtraknäck :D
-
Hon som red va jätteduktig och Tintin va jättefin :)


Grils day and night out!

I lördags vaknade jag, tog det lite lugnt med frulle i sängen och tvättstugetid. Fixade mig sen efter årets längsta dusch och sen bar det av till GRS !
Där skulle jag hämta mina solglajjor, prata med stina och kolla på när nina jobbade :)
Tog en promenad med Milou, Nina och Tessa också :)

-
Nina och Philona
 
-
När vi kom tillbaka till stallet var det dax att åka och först skjutsade jag runt en äldre dam typ 60 år heh, som hade gått vilse när hon plockade svamp. Jättegullig människa va hon :)
Sen fiskade jag upp Nina och så bar det av til MÄLARHÖJDEN där hopparna va på plats!
Det va inte GRS bästa hoppsäsong i allsvenskan dom här två gångerna men tjejerna kämpade asbra!
Min kompis från skolan va där med sin häst också och hon vann första klassen, grattis!

Sofie och Verona från en gammal klubbtävling

-
Efter mälarhöjden åkte jag tillbaka till stallet för att träna på LA1 programmet med Caddo och sen fiskade jag upp Nina igen på vägen hem.
(film från när jag red programmet kommer)
Hemma hos mig fixade vi oss, käkade, taggade och hade de mys innan vi drog ut på stan för en liten öl :)
(bilder kommer nöj er med den här så länge^^)


Grattis !

I fredags åkte jag till stallet (som vanligt numera haha).
Där blev jag lite fotograf och gled i lite snyggt på en fika för Lovina fyllde fina 19år!
GRATTIS!
Urmysigt va de, vis jöng för henne och satt och pratatde och ah hade de allmänt gosigt.
Sen åkte som sagt kameran fram och här är några favoriter:
-
När vi sjunger för Lovina (Sanna tar kortet)

-
Favoritbilderna från hoppningen:



Pardon me

Hallå! Uppdateringen har sugit - I know!
Men nu är den på gång igen, som ni vet så kan de ju lätt bli så med den här kära bloggen att den dör lite över lördagar och söndagar ibland, heh...
Men som sagt nu är den igång och nu ska jag göra några uppdaterande inlägg!


RSS 2.0