Sadface

Den här filmen gör mig alltid ika retarded efter jag sätt den xD Vet inte riktigt varför men slutfighten är ju the sadest thing ever! Den som itne gråter som en unge bestulen på godis är ju hjärtlös xD


.


Fredags utflykt - igen..

Japps idag bär det nog av till Gladö igen och kolla på alla små hoppare :) Hoppas dom gör nåt kul ;)
Atm har jag typ såhär tråkigt: ---------------------------------
På en sån här skala: --
Vårt schema består som sagt typ av håltimmar, börjar 8, slitar 15, har 3 lektioner och det är värdelöst! xD Vi har 1,5 håltimme mellan varje lektion 0.o
Oh well, ikväll blire mys :)

Besvikelse!

Kollade på en film igår som hette valentines day och i den skulle världens snyggaste kille va me!
Filmen va typ LÅNG och han va me i max absolut MAX 3 MINUTER!!
Besviken tjej..

Torsdagslektion

Igår red jag min fina och han va trött. Har ridit honom sen i måndags och nu när jag ridit Kavaljer har jag mer skänkel och får ihop honom mer och tycker in bakbenen ännu lite mer så han kändes lite pömsig, han blir så stark när han är det :) Men när vi vi hade ridit fram och så så kändes han lite bättre men ändå lite ofokuserad och stark ibland.
-
Vi jobbade me längningar idag och hur kul va inte de ?! Det gjorde vi i onsdags också då vi gjorde samma övning som igår. Övningen gick ut på att vi vände snett igenom om o om igen och på sista halvan av diagonalen tryckte vi på. Fick en GRYM aha-upplevelse så nu är jag taggad på att öva mer o se om jag kan jobba vidare på den känslan :)
Vi vände rätt upp några gånger också och skulle växa fram till mellantrav, pärlan va grymt duktig! Annars har vi hamnat lite i en dragkamp för att han vet vad som käller och slår sig fri men igår vågade jag släppa lite så han vågade gå fram och när han vågade det så skulle jag jobba med att inte hålla honom men inte släppa helt heller, utan jobba upp ett stöd där han vågar ta kontakt och ändå trampa på och länga ut sig som han gjorde :)
-
Gammal bild

Huh..

idag va de kallt ute D: Va jag förberedd på de ? Inte mycket, va ^^Måste införskaffa en snygg vinterjacka, om de finns nån sån inom min budget xD
Är ju så grymt emot att djur lider för att vi vill ha kläder, mat etc.. Men en sån här jacka stuffed me nåt annat än goose vore ju inte fel :3

I'll make it!

Nu är jag så less så de är nästan lite amazing hur less jag är på mig själv! Jag SKA gå ner i vikt! Lixom varför va de annars värt o va ute o springa typ hela sommaren utan att de ens blev nån skillnad *suuuuuuuuuck* Men nu ska de fan bli skilnad, vet inte riktigt hur jag ska få in träning på schemat när jag sitter o söker nattjobb för att ens hinna jobba två gånger i veckan.. oh well, de ska bli skillnad!
-
I'll Make it!
-

Myspys

Igår tog jag mig friheten att plugga, hade lite inlämningar att göra, sen läste jag min kära bok :) Tycker fortfarande dom är awesome och kunde jag skulle jag säkert läsa jämt hahah!
Men iaf, när mamma kom hem hjälpte hon mig lite att brainstorma om mitt arbete och sen åkte jag iväg till Gladö för att kolla när Paulina red. Hamnade med lite dålig utsikt när jag satte mig i cafeterian emd hennes pojke och en pappa till nån tjej som red Bozo. men såg ändå rätt mycket och de såg bra ut :) Hon hade crells så vet att hon va glad över de iaf :)
-
En liten bild på Nina och Crells :)

Youtube

Hallu alla!
Ni som brukar bli filmade på tävling av mig eller nån som bara i allmänhet håller i min kamera, och alla ni andra som bara e nyfikna på mina filmer för den delen, kolla in min youtube sida :)

The name is: lillieberg C´mon än visit me :D

Movie time!

Nu har jag äntligen fått upp filmen på mig och Kavaljer från i söndags :)

LIFE IS SWEEET!

Nu ska ni få höra! Jag har kommit in i förklassen på Sundbytävlingen den 16 oktober!!!!!!!! Skulle ju avanmält mig från andra klasse som va en Lätt A om jag inte kom in i förklassen men nu behöver jag inte de!! I'm in Baby!!!
SÅÅÅÅÅÅ HIMLA GLAD TJEJ! De känns som jag ska spricka hahaha^^

Tisdag

Dagens planer är att va i skolan fast det verkar som att första lektionen va inställd utan att vi visste de.. - Tack så jävla mycket fredrika fucking bremer..
Anyway Har bara en lektion till och sen blir det massa plugg, wohoo!
Att göra:
- Rättskunskap, svara på frågor (Ska in idag)
- Samhälle, Inlämning på 3 sidor (ska in imorn)
- Psykologi, Prov på Freud (på torsdag)
Oh happy day^^

Underbara älskade 26/9-2011

Igår red jag min Älskling och det gick så sinnessjukt himla bra! Jobbade jättemycket med att sträcka på mig och tänka på händerna och sitsen i allmänhet. Och jag kände verkligen hur han kom ihop, trampade på med bakbenen och det va så himla härligt!! Han viftade på öronen o kändes så avslappnad guuud va härligt de va!
(Chrille va för övrigt hemma med sjukt barn så vi hade Caddo igår :))
Anyway, övningen va så att vi skulle vänta upp på medellinjen vid A och sen fatta galopp vid tangeringspunkterna och de e svårt att förklara o helt ärligt vet jag inte om jag fattade övningen rätt^^ Tror jag gjorde det men antingen va vi för många eller så gjorde alla en egen övning av övningen hahah :) Men det gick HUR BRA SOM HELST! fick några riktigt fina fattningar som va så okomplicerade där han väntade på mig, trapade till och fattade utan att slänga med huvet som han gärna gör - LIFE IS GREAT!
-
Anna va underbar och fotade så ni får lite bilder :)
Han va grymt fin när vi travade av dom! Kunde ställe o börja med bara sitsen o skänkeln i princip!
Underbara älskade!

Ny hjälm!

Idag ska jag köpa nu hjälm och rida lektion :) Anna ska nog fota så jag känner en liten känsla av att det nog kan komma bilder både från lektionen och på hjälmen :)
Puuuuus


Rättskunksap

Jag gillare inte! Äre nå fel på svenska språket ? Alla rätts-nissar snackar nåt språk jag känner e oerhört okänt och lite för jobbigt xD Nu vet ni de - NÖDVÄNDIGT INLÄGG OHJA!


Sthlm-cups debut!

Igår va det årets första sthlm-cups match i dressyr för Gladö och min första EVER! Hade Kavaljer plutten och han va så HIMLA FIN! Va så nöjd så jag trodde jag skulle explodera! ¨

Målen för dagen:
- Får godkänt protokoll
- Inte bli borträknad

Och båda målen uppnådde jag :D Fick 63,ngt% Och det är jag faktiskt nöjd med även fast de kändes mer toppen än så haha men de ser ju inte alltid ut som de känns o vice versa :) De va ju bara debut och för att de e kul den här gången. Och några gånger till haha :)

Bilder:











Hurry up!

Nu har jag lektion så får berätta sen om min underbara söndag :)
Puuuuuuuuuz

Shooopping

I lördags åkte jag och mamma till Farsta och shoppade galet! Det behövdes - tro mig!
Innan vi rullade hemåt stannade vi på Lyckås rean och jag e fortfarande arg att jag inte köpte sporrarna som kommer vara 150kr dyrare nu..
När vi kom hem så chillade vi med våra böcker och sen bar det av till Louise för min del. Vi förade lite smått och sen drog vi in till Gullmars där vi mellanlandade för käk och sen till världens typ sunkigaste klubb men med nice sällskap :)
Mamma som hade vart hos Alex och Sofie hämtade mig -TACK! och sen sussade jag sött o taggade för sthlm-cupen!
-
Inköpta saker:
2 Jeans
1 Linne
1 Långarmad tröja
1 Punsho (stavning?)
1 Halsband
1 nånting jag säkert glömt räkna upp :)
-
En vacker bild från när jag va på väg till Louise,

Fredags utflykt

I fredags åkte jag ut till Gladö och hjälpte Minna lite med söta Nimbus och så fotade jag mina kära små fredagshoppare! De ser så himla roligt ut, jag ÄLSKAR o hoppa men trivs nog i mina dressyrgrupper tillräckligt bra för att stanna var i dom ;)
-
Stolta fotografens favoritbilder :3

Dålig chey

Uppdateringen den här helgen har... sugit! Förlåt!
Slänger upp några inlägg som uppdaterar er :)

Jag vet inte..

Åh jag har ingen aning om nånting känns det som! Ska ju på jobbintervju idag o de känns som att om jag får jobbet kommer jag ha NO LIFE! För då ska jag jobba två dagar minst, rida fyra dagar plus dagar då det är tävling och annat, hålla lektioner en eller två dagar OCH skola på det.. Tur att det är kul med pengar och dom små fyrbenta älsklingarna! Känner mig bara allmänt sönder stressad så nu vet ni de^^
Nu: Färdig deppat :)
-
Man SKA Kramas! :)


Jobbintervju, lektion och jobb

Tjallala ! Igår så va jag på jobbintervju vilket kundå gått bättre^^ kunde inte jobba så mycket som dom hade som minimum så vi bestämde oss för att inte slösa vår tid på att fortsätta intervjun. Men idag blir det nya tag! Igår red jag också lektion och jobbade, lektionen gick inte alls bra.. Kom aldrig riktigt igång för precis bör vi hade värmt upp så fick jag kramp i höften som gjorde svinont så jag fick sitta av o fixa till de, o då hade jag ju hamnat lite efter i vad dom andra gjorde och när jag väl kom igåbg igen va de klart, surt! Men på söndag ska jag rida för allt va jag e värd! Efter lektionen stannade nina och höll mig sällskap och julia och malin va små pärlor och mockade typ hela stallet - tack!! :) men ändå kom jag inte hem förän efter 22.. Förstår inte att de ska ta sån tid att fodra xD Idag ska jag på en till intervju, mysmys... Dom här cerkar iaf bara söka en extra jobbare o inte värsta värsta jobbaren. Uppdaterar mer sen! Puuuuuuuuuuuuuuus

Jobbintervju(ER)

Nu har dom utökat sig :D
Under onsdag och torsdag ska jag på hela tre intervjuer! Lyckan är oendlig och nu har jag nya sporrar också så de mesta känns bra nu :)
Snart blire middagsdax och sen ska jag plantera mig i min säng med min älskling! New moon... I'm pathetic hehe ^^ Men boken är grym!
Gonatt sen till er alla små läsare :3


Minibomb

Lite bilder från när jag red Kavaljer som jag tycker ser ut som ett oversized föl sen han klippts^^
-






-
Till och med lillkillen kan länge ut steget lite haha :)

Jobbintervju!

Hallå!
Nu har jag suttit hela dagen och sökt... 15 jobb! Duktig tjej skulle jag vilja säga! 'Och nu har det udnerbara hänt!
Jag, Amanda Lillieqvist Lagerqvist, har fått en jobbintervju bokad!
Glad tjej!!


Jobbsök

Nu: söka jobb! Är fett taggad, nu jävlar ska jag ha en inkomst xD Om jag söker effektivt och läser min psykologi så ska mamma och jag fira med att köpa sporrar och McFlurry :)


19 september - Kavaljer

Igår hade jag och Sofie pluggdate  i typ två timmar innan vi åt o sen rörde oss mot stallet.
Eftersom Chrille sagt att jag skulle rida Kavaljer den här veckan va jag förberedd på det och faktiskt ganska taggad :) Han är ju så himla söt! Och ännu sötare blev han med mina Babygröna lindor hihi!
-
Lektionen gick faktiskt riktigt bra jämfört med den förra på han. Vi jobbade med galoppfattningar och avbrott som skulle va förberedande för enkla byten. K va ganksa fram idag stundvis vilket va kul! Ska kanske ha honom på Onsdag och sen fick vi se hur det blev på torsdag eftersom det är hyrdag osv.. :)
-
Anna fotade så jag hoppas på bilder :)


Jag älskar dig!<3

Kom hem och såg att världens bästa Nina hade gjort en film med mig och Pärlan!
Blev sjukt glad men ägnade en liten orolig tanke till hur bilderna skulle se ut eftersom jag hade sminket kvar från hennes musikvideo hihi :3
Men den va så jäkla FIN! Haha de bara rann tårar över både hur fin filmen va och hur mycket jag Älskar världens finaste Ponny!<3
Så alltså: Tack Nina du är grym! Älskar videon!


Imorgon

Imorgon ska jag:
- Ha en lektion
- Joba med psykologiuppgift
- Rida Kavaljer
- Ha en galet bra dag!
--------------------------------
Men NU ska jag gå och läsa min jättebraiga bok!
Gonatt på er! :)


Jäkla hinderstöd!

Haffade Irma i ett fabulöst ögonblick men såklart är hiinerstöden ivägeeeeen!!!

Sthlm-cup

Idag va de stockholmscup i hoppning och jag va hejjarklack/fotograf/damsugare efter fikat ;)
Det gick toppen för laget (stolt kompis här!) och laget vann! Sofie fick en utte putte liten vägran som knappt märktes så de gjorde inget :3
-
Gladös duktiga tjejer:




-
Fotograf: MOI! :3

Uppdatering i filmer

Det visade sig att problemet med filmerna som inte ville upp på youtube va att jag va blind, heh.. (a)
Men nu har jag iaf lite mer arbetade filmer från allsvenskafinalen, en klubbtävling innan sommaren och från allsvenskan som va förra veckan :)
-
Jag och tjavs förklassen LC:2 + ärevarv

-
Jag och Tjavs lagklassen LB:1

-
Jag och tjavs klubbtävling sommaren -11

-
Jag och Afrodite Allsvenskafinalen förklass LB:1

-
Jag och Afrodite Allsvenskafinal lagklass LB:1

Vacker utan spackel

Hittade en gosg bild Sofie tog på mig nån klubbtävling när jag coachade x)

Pyjamas party

Sitter hos sofie och slökollar lite på gäster med gester haha :)
För en liten stund sen så åt vi fem stjärnig middag av mästerkocken Sofie Kjellver haha! :)
Tidigare idag va jag på tävling och kollade på Chrille och Rasmus innan jag löste av Lovina i stallet och hjälpte Caddo stänga och låsa.
Om en liten stund blire chips och dipp, jag vet att ni är avundsjuka ;)
-
Bild från Nyår 10/11

Fredag

Idag känner jag att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med min dag^^ Får se om de blir en till fredagsutflyckt till fredagshopparna eller om de blir en hemmakväll kanske :)
Intressant inlägg i know aight^^
oh well pussinuss^^


15/9-2011 Hyrlektion

Hade bebis igår och eftersom han hade gått så bra i onsdags hade jag inte så höga förväntningar eftersom han nog hade lite träningsvärk o så :) Men han va HUR FIN som helst! Vi jobbade med små 5meters volter i skritt som vi gjorde åttvolter av på långsidorna. Sen i traven gjorde vi åttvolter i 10m i diameter :) I övningen fick vi in lite öppnor och så också :) Jag hann inte få in speciellt många för jag och lillen blev lite vilse bland alla stora läskiga kusar ;)
 
-
Efter lektionen pratade jag lite emd Chrille om sthlm-cupen å de känns bra :) Gamle mannen ska få visa att han fortfarande e bäst hur de än går som hon sa haha :)

School

Åh man bara måste älska skolan ibland eller ?
Tydligen har jag haft en kurs som hållt på i typ några veckor utan att jag fptt veta de så jag har typ 1000% frånvaro från den. Så min mentor bah gå dit imorn (idag) Det är uppe hos estetarna. Så jag gick upp AS tidigt va där i god tid men tro fan att det inte va en enda som visste vart det låg eller vad de va för kurs! KUL!
Så nu sitter jag o surar heh.. :3

Sociologi

Åh nu sitter jag i skolan med håltimme - Surprise! or not.. Iaf så ska vi bli klara med ett sociologi arbete idag om missbruk hur ett sociologiskt perspektiv (?!) Jobbigt... jag gjorde ett awesome arbete om beroende förra terminen å de suger lite att vi inte kan ta de nu me för de va mer inriktat på vad som händer med kroppen och vad beroende är..
-
Oh well jag får skjuts till stallet idag iaf, glad tjej :D och sen blir det till att rida för allt vad jag e värd å släppa tankarna på allt annat :)
-
Minnen <3

Dagens outfit


Morgoninlägg

Wii! Äntligen har jag också haft tid att göra ett morgoninlägg haha!
Idag blir mitt löshår en del av outfiten tror jag, det blir lång dag i skolan OCH det blir RIDNING! :D
Efter ridningen mååste jag nog va duktig tjej och läsa psykologi och kolla true talent :)


Onsdagslektion

Igår red jag älsklingen och det gick SJUKT BRA!!! Har nog aldrig haft så grym känsla i galoppen och han gjorde så fina avbrott och fattningar och han va bara helt grym!! Glad tjej här! Men nu kommer lillen nog va lite trött i kroppen till ikväll så vi får se hur de går :) Man behöver ju lalla ibland också :P
-
Uppvärmingen:
Vi red i alla gångarter på fyrkanten och de stora volterna. Jag gjorde lite åttvolter och serpentiner också för att verkligen få igenom vänster sidan som inte riktigt ville ge me sig.

Övningen:
Vi skulle fatta galopp vid H och galoppera till K, skritta på kortsidan och sen fatta galopp vid F och galoppera till M och sakta av till skritt och skritta kortsidan.
-
Bild från igår:

Dagens mysterium

Dagens första mysterie:
Vem kommer jag rida på lektionen ?
Jag hyr ju inte Älsklingen idag och dom måste hitta en storhäst åt mig, får se hur det blir :) Men det va himla länge sen jag va osäker på vem jag skulle rida, bortskämd heh... Men de ska bli kul o se men jag hoppas ju ändå självklart på att det blir älsklingen :)
-
Dagens andra mysterie:
Är det jag som jobbar ikväll?

Det borde itne vara jag för både jag och Sarah vill minnas att hon jobbade för tre veckor sen och då stannade jag och höll henne sällskap, sen jobbade Erika och förra veckan jobbade jag. Oh well vi får se hur det blir helt enkelt :)
-
Dagens tredje mysterie:
Varför vill inte mina fina videos upp på youdtube?
Här har jag suttit och ansträngt mig i säkert två timmar för att tima musik, göra rubriker, lägga in bilder osv... I massa tävlingsfilmklipp, men tror ni dom vill upp på youtube eller? NÄH! De vill dom minsann inte!! Arg tjej... Så ni får hålla till godo med B-Klipp direkt från kameran där det blåser och pratas och annat gosigt :)


Ensam..

.. Bild från i helgen innan jag får resten av bilderna :)


Filmer

Hittade lite filmer från allsvenskafinalen i maj och nån film från i våras när jag tränade LB:2 för första gången :)
-
Förklassen i finalen, jag och Afrodite

-
Lagklassen i finalen, 5:e placering individuellt, jag och Afrodite

-
Programträning Jag och Pärlan, LB:2

Projektarbete

Nu börjar det kännas att man går i 3an.. På både gott och ont ^^ Schemat är ganska chill men nu ska man börja med knepiga saker som projektarbete och annat! Som tur är så har jag redan bestämt vad jag ska göra för projektarbete och det har blivit GODKÄNT moahahh!


Stockholmscupen

Japps, jag är ju tant nu så det här är min sista ponnytermin.. Sadface! Men de ska bli kul att få känna hur det känns att rida storhäst och vara med i stockholmscupen! Det är redan dags på söndag den 25 september! :D
-
Laget:
Jag & Kavaljer
Monika & Stella
Catarina & Quinteros
Nina & Crest
-
Film från sist jag red Kavaljer i ett program o inte suttit på honom på fyra år^^

Kavaljer 12/9-11

Jajjemen igår red jag stallets gamla herre! Han är så himla söt och grymt mysig att ha o göra med men vi går verkligen inte ihop! Hela lektionen gick ut på att jag red ihjäl mig och han va lika långsam ändå och hade ryggen längre ner än hovarna Oh well vi får se hur det blir med honom och mig :)
-
Bild på Nina och Kavaljer från en klubbtävling :)


Allsvenskan div II omg II dressyr

I söndags var det tävliing, wiiii!
Pärlan va grymt himla uper duper jättefin! Och at the end of the day hade vi två rosetter :)
-
LC:2 Förklass
Jag skritteade fram lite innan jag plockade upp tyglarna och red honom lite lång och låg o både skritt och trav. Gjorde lite övergångar och red på de stora volterna innan jag plockade upp honom lite mer och började kräva lite mer av honom.
Galoppen var grym! Han gjorde jättefina fattnignar och va jättefin i galopparbetet åt båda hållen! Gissa om jag va lycklig tej!
Eftersom han kändes så fin krävde jag inte så mycket mer av honom eftersom vi skulle rida två program och det här bara va förklassen.
-
På banan kändes han pigg och framåt vilket var kul, men när vi fick startsignal så kändes det som han dog och jag fick bära honom runt banan. Men han blir så ibland när han blir lite nervös men han skötte sig utmärkt och på filmen sen såg jag att han itne såg så död ut som han kändes :) Galoppen var bra men inte lika bra som på framridningen men jag va jättenöjd ändå men räknade inte med en placering!
Vi slutade på 65,nånting% och en 2a plats! :)
-
LB:1 Allsvenska-/Lagklass
på Framridningen gick de bra tills jag skulle genom ett hörn i vänstergalopp. Vi hade en liten diskussion men till slut blev vi sams igen och han blev kanonfin!
Jobbade mycket på båda framridningarna med det vi jobbat med på lektionerna, att jag ska komma ner på innersidan när han inte riktigt vill böja igenom, få ridnignen att se enkel ut och lita på honom.
-
I programmet kändes han lika seg igen men stadig. Ökningarna gick inte lika bra som dom gjort på träning men det går ju att jobba på :) Plus att jag fick kramp i vaden och hade det under hela programmet, gud va ont det gjorde! Funderade seriöst på att hälsa o gå ut från banna eller bara helt enkelt gråta mig genom programmet haha! Men det gick bra :) Har fortfarande ont i vaden dock..
I galoppen blev han så sinnessjukt fin! Han blev så runt och kom ihop och gjorde jättefina avbrott och fattningar! Gud jag va så stolt över Älsklingen!
-
Bilder och film kommer :)


Uppdatering kommer

I helgen har det vart fix inför tävling och såklart tävling! :D Har itne haft någon dator hemma eftersom den använts i sekritariatet där min mamam håller hus på hemmatävlingar men uppdatering kommer, troligtvis ikväll och sen när jag fått bilder så slänger jag upp dom också :)


Tomorrow today will be yesterday

Efter skolan kommer jag åka till lilla Nina och sällskapa med henne innan vi rullar till stallet för att kika lite på snyggpappan och tvätta älskling. Kanske kollar lite på Nina, Sofie och alla andra hopparna som har lektion ikväll :)

Lokaltävling

Jag är en gad tjej! Chrille frågade om jag kollat sundbytävlingen den 16 oktober, vilket jag inte hade. Hur som helst så sa hon att jag kan anmäla mig till båda klasserna som är LB:1 och LA:1!!! Jag och Älskling ska tävla Lätt A!!
Just nu är jag 5e reserv i förklassen och om jag inte komemr in i den kommer vi avanmäla men tills dess håller jag dummarna!! :3

Back on track

Sådär nu är jag tillbaka igen!
-
I onsdags handlade jag priser med Ann till tävlingen på söndag och sen åkte jag till stallet för att sortera dom med henne :) är hur nöjd som helst!
Efter priserna var det dags för ridlektion och jag hade älskling :) Det gick bättre än i måndags men inte helt toppen :)
Efter ridningen var det jobbdax! Chrille bestämde sig under lektionen för att alla hästar skulle börja stå inne för att det regnade så mycket så det blev till att bära in torvbalar, göra extra påsar osv, TACK SÅ MYCKET Erika och Julia som hjälpte mig! Utan dom hade jag typ blivit klar idag xD
-
Igår va en sorglig dag för nån gång under natten hade vårt marsvin dött vilket vi upptäckte på morgonen, R.I.P vännen. Blev sjukt chockad så jag stannade hemma. Vid 1 tiden rörde jag mig mot stallet för att ha terapi med pärlan.
Senare på eftermiddan kändes det bättre och lektionen senare gick SJUKT BRA! Vi red fram lite lätt i alla gångarter på 20m volter och fyrkanten. Sen jobabde vi med börjning på långsidorna och till slut lite öppnor :) Det gick så galet bra så jag är fortfarande galet glad! Han va så känslig och lyssnade på små hjälper vilket alltid är kul! :)
Skulle duscha han efter lektionen och han tyckte de va så himla skönt! Putten^^ Han blev klippt också igår och hade fått sova inne så nu är han utvilad, fint friserad och ren! :)

Allt

Ni kommer få en uppdatering om igår och idag, troligtvis imorn. De har bara cart så mycket idag och igår så jag antingen inte haft tid eller ork o lust att blogga.. - Men imorn kommer jag igen, tro inte att ni blir av med mig! ;)

Pluggdax

Eftersom jag däckade lite när jag kom hem så blev pluggnignen jag skulle gjort lite lidande, så nu ska jag ta tag i den :)
C ýa


Glad tjej!

Idag blev jag och älskling kändisar! Eller nästan iaf, vi hamnade typ mitt i tidningen mitt i huddinge, hur coolt är inte de?! :D


4 dagar...


tatchino

Lektionen igår pratar vi ine om typ.. Hade ju fått göra invägning, haft världens sämsta dag och sen så glömde jag tydligen bort hur man rider (?!) oh well de e så de ska va veckan innan tävling^^ Har alltid vart och kommer alltid att va så :P


Crush and Burn...

... kände jag att jag ville göra igår när vi hade invägning på ridningen... Har sprungit/powerwalkat en hel del i sommar och så har ju ridningen börjat nu och trots att jag vet att muskler väger tyngre så trodde jag inte att jag hunnit bygga så mycke muskler som skulle göra skillnad.. Jag har inte märkt att jag gått upp fett-vägen iaf för jag har en storlek mindre  i typ alla klader nu för tiden... weird.. Men dydligen har jag gått upp i vikt och eftersom jag inte ser vart den extra vikten har satt sig eftersom jag har mindre storlekar nu osv.. Så blir de ju galet svårt o bli av me den..
-
Bjuder på en fin bild från när jag och en kompis va i stan o de tydligen va roligt o smygfota xD


Saknade<3




Sliten tjej..

Jag förstår itne vad det är men jag är som i helt sönder på morgonen, jag blir lixom aldrig pigg och jag försover mig mest hela tiden så jag får stressa till skolan så jag hinner i tid och när jag kommer hem deckar jag igen... kanske har en liten baskelusk i mig..
Men den får stay the hell away tills efter tävlingen, you hear me ?!


Monday morning

yeey måndag! fast kanske inte, min dag består av håltimmar och lunch haha. Vi har typ mer håltimmar än lektioner.. Men än så länge e de väl lite gosigt men de finns ju roligare saker än o sitta o dega för att vi inte har nå plugg o göra än ^^
-
Ikväll blir de iaf ridning och ringa o ansöka om jobb! Blev lite tipsad och måste take a shot at it!

Allsvenskan div II omg I hoppning

Efter uteritten blev de lunch för min del innan jag hjälpte Sofie med att knoppa V och hjälpa henne me de hon behövde hjälp me, vilket inte va så mycket eftersom hon har kollen på tävlingsrutinerna.
Tävlingen gick av stapeln på Haningebyggdens ridskola och vi hade GRYM tur med vädret! Tyvärr gick de inte så bra för laget, eller nåt av dom andra lagen... 2 av 17 lag gick till omhoppning så de säger en del, aight?
-
Bjuder på lite bilder jag tog med Sofies kamera:
Gladös bästa !

Tatchino<3

Igår började vi dagen med en uteritt. Red ut tsm med Sofie och Lovina och våra fina: Moonshine, Zimorna och Tatchino :)


Gonatt!

Nu har vi haft myskväll med Sofie och Alex :) Mätt tjej här! Men nu blir de ett sleepy pyjamaspartt med Sofie för imorn blir det uteritt och tävling! Jag är förste hästskötare, peppare och fotograf så de blir fullt upp haha :)
-
Snodde till mig den här bilden från Sofies dator bara för att jag älskar den och dom två tsm ^^

Tänk om...

...håret skötte sig såhär av sig självt varje morgon och inte hände typ once in a lifetime..!


1 vecka...


Myskväll

För stunden sitter jag ällmänt nyduschad i handduk och ska skicka iväg en spellista med låtar till tävlingen nästa helg. När jag ändå skulle göra de så kände jag att jag kunde kasta upp lite saker på den kära bloggen när datan ändå va på :)
-
Om ett tag ska jag och mamma åka till Sofie och Alex där vi ska ha myshelg och sen ska jag sova över för imorn blir det ridning och sen bär det av till allsvenskan i hoppning, wii :)


Städhelg

I helgen är det städhelg i stallet så jag rullade dit och va där vid 10 tiden imrose lagom för att se storhäst vallackarna lubba runt helt galna så vi började med att plocka in dom. När de va fixat började jag, Sofie och Lena fixa banans bokstäver inför tävlingen nästa helg så nu är banan fit for fight :3
-
När vi hade fixat de och käkat så började vi smörja lite o fixa inför tävlingen vårt hopplag ska åka iväg på imorn, haningebyggden here we come!

Fredagsutflykt

Idag bär det av för att kolla på fredagshopparna som ska träna inför allsvenskan på söndag :)

Hyrlektion

Red älsklingen igår eftersom jag hyr han o de va toppen :) Han va jättetrött efter passet i onsdags och de va han inte ensam om. Han va tung i handen och orkade inte fullt ut men han jobbade så grymt bra i brjan av lektionenn när vi jobbade med att få med bakbenen och att de skulle va allerta :)
Lite bilder som Julia tog :)




Mitt Schema för terminen..

..Man bara måste gilla håltimmarna or not.. De gula är lektioner jag inte ska ha och raster. Tisdagarna är nästan värst för tydligen ska jag inte ha den näst sista lektionen heller xD

Camping med Sp09a

I måndags åkte vi iväg med klassen så ingen ridning för min del då..

Men de kändes rätt okej efter jag accepterat de och vi väl kom iväg. Äventyret började i Gudö där vi packade kanoterna och sen bar det ut på öppet vatten mot en ö i skrubba. Jag va paddel-kompis med kevin och Nico. När vi kom fram började vi slå upp tälten och laga mat. Jag blev kock vilket slutade med att min tröja fattade eld haha xD men bara i nån sekund, lago länge för att jag skulle börja kasta kokande vatten omkring mig haha xD














Bild från middagen

Hittade en sötnosig bild på oss alla från middagen utom Hampus då som tog bilden^^

Hemsk människa..

Japps jag är en hemsk människa som uppdaterar som en kratta xD Men de va faktiskt såhär: Jag och mamma åkte till stan i lördags för en vecka sen för att gå in i en sience fiction handel där mamma skulle köpa sin favorit bok i en oändlig serie. Medan hon letade efter den sista utgivna boken i serien så sysselsatte jag mig vid romans hyllan av nån anledning och hittade twilightböckerna. Självklart va jag ju tvungn att köpa den första eftersom jag inte läst dom och tänkte att den kunde va mysig o läsa lite då och då när jag har tid. Men så blev de inte... Jag läste 415sidor på tre dagar, jag typ fyllde all tid jag inte va upptagen med att läsa boken så nu e den slut och jag måste vallfärda till en bokhandel och köpa en ny xD

RSS 2.0