Världens bästa mamma!

Jag har ju fyllt myndig och med de kommer... FATTIGDOM! Jag hade skrivit upp mig på en hopptävling Gladö ska ha men hade inte råd sen såg jag så fick stryka mig... MEN! Det kom en dressyr tävling som jag hellre ville va me på som jag först trodde jag inte heller skulle kunna va me på heller... Men då sa mamma att hon kunde betala den men att de va den sista, LYCKA! Tack mamma :)

Uteritt

Igår red vi ut på lektionen, jag hade pärlan och de va helt underbart! Han har vart så himla fin nu senaste gångerna! Vi red till ett stälel som heter Stensätra där hästarna brukar gå på sommarbete och där galloperade vi på en äng, super mysigt!

Happy birthday Lillen!

Igår fyllde Hampus myndig, wii! Grattis lillen :)

Mys med Mamsen :)

Sitter med mamma i soffan och kollar på Hitta Nemo och äter lite chips, Mys! Är helt slut i kroppen efter en dags tävling även om den va mycket kortare än tävlingsdagar brukar vara haha.

Trasig telefon...

Min telefon gick sönder idag! Jag kan inte leva utan den, men har typ inget val eftersom det droppade om den efter en liten insident... Så nu har jag min gamla telefon som typ trillar sönder och samman!

Lektionsponny mästerskap!

Idag hade Gladö lektionsponny mästerskapen i hoppning! 7 Av gladös härliga hopptjejer startade och de gick sjukt bra! Bästaste Sofie kom 5:a i LC i förklassen i kat D. Elin Vann lektionsponnymästerskapen i kat C med DJ Sunny Girl, Madde kom 2a med Alladin i kat B och Emilia kom delad 3a i kat D! Dukitga tjejer!

Lånade bilder från Sarah Margulis:








Bilder från finalen i allsvenskan













Hopptjej

Idag ska amanda åter bege sig in i hoppningens värld ! Ska rida istället för Lovina som är coh firar sin lilla vän Izabelle som fyller år Wii!

Omskakad tjej

Gillinge va FANTASTISKT! Åkte som sagt dit med Nina och de va toppen! Vi övade halkkörning, hård bromsning , att lyckas veja för saker osv.. Jag och Nina åkte i samam bil, kära nr 19! Vi fick också känna på hu det var att hänga upp och ner i en bil, krocka i 7km/h, se olika bilolyckor och se vad olika saker i en bil väger vid en viss hastighet! Saker blir svintunga!!

Jag och Ninas och min kärlek:

Tävling

I söndags åkte laget iväg till finalen i ponnyallsvenskan dressyr! Jag hade bästaste lilltjejen och hon va grym! Hon gör verkligen allt jag ber henne, så himla snäll!
-
Framridningen till förklassen:
Hon kändes ganska spänd, slingrade sig rätt mycket och la huvudet på sned och stoppade ut tungan hela tiden! Men jag bestämde mig för att rida igenom det och till slut så lyckades vi hitta varandra. Vi jobbade mycket med att jag ska ha låg hand och låta henne ta stödet och komma fram med nosen så hon inte håller på så mycket med tungan. Övade några fattningar och någon liten ökning innan vi skulle in.
-
Förklassen LB:1
I programmet kändes hon fantastisk! Jag slet som ett litet tjur med att rida ihop henne mjukt och utan att de syns allt för mycket för domarna. Men jag lyckades hålla henne lugn på steget, taktfast och inte spänd i formen! Jag blev SÅ lycklig! Sista halten i häslningen var jättebra, hon stod jämt med hovarna breve varandra och hon stog still! Fick neddrag på serpentinerna dock men de fick nästan alla så det va något domarn fått för sig. Slutade på 60% och det är jag himla nöjd med ändå eftersom domarn dömde lite hårt :)
-
Framridningen till lagklassen.
Den här gången kändes hon bra nästan från början, det kändes att de släppt lite sen första programmet. Jag joggade mest runt och jobbade med att ha låg hand och va stadig själv så hon skulle bli lugn och stadig själv. Innan vi skulle in gjorde jag några längningar och den här gången blev dom riktigt bra. Förstod bättre hur jag skulel rida längningarna efter Chrille gått igenom det med oss efter första programmet då ingen av oss fick så bra på längningarna och Afrodite lyfter gärna högt på benen istället för att ta för sig framåt.
-
Lagklass LB:1, Allsvenska finalen.
I det här programmet flöt ALLT på! Serpentinerna vart ännu bättre och de fick jag betalt för! :) Domarna tyckte om mina längningar också och alla tre domarna hade gett bra poäng för längningarna och jag fick flera kommentarer där dom skrivit "tar för sig väl" eller liknande så det gjorde min dag. Hon va stadig i det här programemt också och tog bara ut tungan en gång i skritten! Lilla duktiga pärlan<3
-
Nina fotade -TACK- Så bilder kommer ni får den här sålänge

Catch up

Hej hej hallå :) alldeles strax bär det av mot T-centralen för att möta min lilla kompis Nina för att åka till Gillinge! :D Återkommer med uppdateringar om lektionen igår, ävlingen osv.. :D

bjuder på en random bild så länge^^

vågrätt läge

Nu är jag typ hur trött som helst, skickade precis in min historia uppsats som skulle in idag och sm jag också började med idag xD Men men så blir det ibland när man tänker "det löser sig" för länge.

Imorgon är det mysfrulle som gäller! Fick tre stycken i födelsedags present och har itne använt den sista än så jag tyckte den passade ganska bra nu när både jag och mamma är så stressade så vi går på högvarv mest hela tiden haha.

Efter frullen bär det av to the stables to fixa minipärlan inför söndag när Gladö ska åka och äga alla :) (a) Ska rycka plutten lit e,knoppa, smörja, fetta, packa, tvätta osv så blir nog kvar i stallet några timmar innan trött tjej åker hem och sover imorgon kväll :)

Gammal bild på mig och Carabarra när jag tävlade henne :)

Memories

Hittade lite gamla bilder när jag rensade i alla mina mappar med bilder haha :) Hittade en 3 år gammla bild där jag va typ benrangel haha ^^

Jag och Louise i 6an xD

Jag och Sofie för typ 3 år sen^^

Jag och Paulina för typ..3-4 år sen

Den här bjuder jag helt enkelt bara på xD Jag och ida för många år sen^^



Extra bil till tävlingen

För er som undrar om det kommer åka en extra bil så, ja det kommer det :) Vi hoppas på en stor hejjarklack och alla får ändå inte plats i bilarna som drar transporterna :) Vi åker ganska tidigt dock, den första bilen åker från stallet vid 7 och den andra vid 8 har jag för mig.

Gårdagen

Igår red jag Afrodite. Det...gick. Jag är ganska nöjd men blir galen på att varken jag elelr Chrille vet hur vi ska lösa det med att hon håller på med tungan hela tiden eftersom det drar ner våra poäng på tävling brutalt mycket...  Efter lektionen red jag och Sofie igenom prorammet och jag saknade verkligen pärlan xD spec eftersomd et gick så bra in onsdags! Men hon hade iaf inte ut tungan en enda gång i programmet så bara de är ju en liten vinst som Chrilel sa :)

Om jag inte sa de så red jag pärlan i onsdags och det gick oförskämt bra! Han jobbade på så bra med bakbenen att jag avslutade lite tidigare än dom andra för att han jobbat så himla bra! Blev jätteglad när Chrille sa att han jobbat kanon :) Tyvärr blev han lite trött för sofie då men han hinner vila upp sig till på söndag :)

Final!

På söndag är det dags igen, då smäller de! Gladös ponnyelit kommer åka till Botkyrka och vem är taggad tjej ? JAG! :D

Mål för söndag: Ha Afrodite lika lugn och fin som hon vart dom andre programmen, hålla henne avslappnad i formen och inte så ihop krullad vilket också har gått relativt bra men de kan bli bättre :) Och jag ber till Gud att hon håller tungan inne eller bara visar den när hon är borta från domaren!





Pärlan<3

Jag älskar dig Baby<3


Gillinge bokat !

Jag har äntligen bokat gillinge! Fyllde ju år i vintras så de har tagit sin lilla tid men ville inte ta kortet då ändå ;) Ska gå med min kära vän Nina som har lyx o fyller år på sommaren! Nån gång innna jag dör SKA jag ha en grillfest för att fira mig fast jag fyller år mitt i januari (a)

Jobb 07.00-18.00

Jobbade för Sanna i söndags när hon skulle iväg och tävla :) Pengar sitter itne fel även om de hade vart kul att åka med ;)
Det va en ganska stressig dag till en början men på eftermiddagen började det lugna ner sig och vid 4-tiden red jag och Nina ut på pärlorna! :)

Juste! jag hade min första lektion idag hahah ^^ Fick hålla i handikappridningen på förmiddagen och de va faktiskt svin kul! :D

Städhelg och middag med laget

På städhlgen tog vi tag i chilljobbet att kratt i hagen som hästarna komemr gå igenom på lokaltävlingen Gladö kommer ha om två veckor ^^ Efter som jag är haninge-bo och därmed tydligen är gangster så fick jag krossa en ruta vi ebhövde få loss ockås haha :P

Efter några timmars städning så rullade jag och mamma till Coop för att handla till middagen vi skulle ha emd laget och de bästa hästskötarna - Föräldrarna! Det blev taco med Marängswiss till efterrätt :D Vi satt och pratade skrattade och kollade lite på filmerna från nrä vi red på förra tävlingen. Lagom till att vi tittat klart så började Melodifestivalen och vi va ju tvugna att kolla på erik Saade! Lille plutten kom 3:a WII :D

En mysig bild innan utgången med Louise & CO

Va ute med Nina, Hampus och Jocke i fredags. Det va axesome! Vi hamnade först på Gullmars innan vi rullade vidare till stan till en tjej som också hette Amanda haha :P
Kvällen va allt annat än nykter och vi mötte massa konstiga människor hahah! Kom hem typ 5 och hann sova iaf någon timme innan vi skulle upp på städhelg^^

Älskat citat av Nina som var det första hon sa när vi vaknade: "Att man aldrig lär sig!"
Uuuh!

bilder från förra onsdagens lektion

Hade pärlan igår! :D Det gick galet äckligt oförskämt bra! Hade värsta suget och framåtbjudningen och han va så himla fin när jag väl fick igenom mina diagonala hjälper! :D Chrille hade inte så mycket mer att säga än att han ser jättefin ut så jag typ svävar på moln! :D
Nina Fotade lite :)








Galen lördag

Gick som sagt ut ed finaste Louise, Hampus, Paulina, Henrik och Annlo i lördags. Äventyret började i Tyresö och slutade för mig i min egen säng *SKÖNT*. Först va vi på nån krog aktig grej men förflyttade oss glada till en hemmafest i närheten av mig.

Bild från i lördags

Livet blir inte roligare än man gör de (A)

På tyskan i torsdags så jämförde jag och anton hur långa ben vi hade xD


Mina va kortast konstaterade vi xD

Omprov..

Hade omprov i specialidrott idag... Och de gick grymt :D Är visserligen glad för ett svagt G men för att va jag så är jag nöjd (a) Har verkligen inte kunnat lära mig de där grejerna och de här va andra gången jag gjorde omprov.. Men är så himla nöjd :D

Dagens lektion

Hade Afrodite idag :) Det gick jättebra och det enda Chrille sa va att hon såg fin ut och att hon va lite stressad av myggen när vi skrittade :) Värre kritik har man ju fått hihi :) Men vi jobbar på att få henne sluta hålla på med tungan så mkt så fort som möjligt så jag inte får så mkt nerdragan poäng i programmen.

Moa fotade idag :)







NY BIL :D

Jajjemen! vi har en ny bil and you are looking at it right...

... NOW! Moahahah :D

Mår som man förtjänar

Idag har jag sovit typ några få värdefulla timma men de va de värt, rolig kväll igår va de! Och jag har 7 skavsår som bevis haha. Men skorna va snygga och nu är de invigda också xD
Har suttit på mamma jobb i typ hundra år och pluggt och snart ska vi åka til donken, wiii :D Imorse red jag ut med Julia och Erika och två andra små tjejer. De va mysigt förutom att jag tyckte jag hörde älgar mest hela tiden och älsklingen redan va spänd. 

Två härligt gamla bild från när jag typ bodde hos Louise (a) Va där igen igår för första gången på typ 3 år o de va toppen :)


Ridlektion, körlektion, prov

Körlektion gick bra, körde över gärnvägsspår och annat spännande haha! Om en månad tror min kärare lärare att jag kan ha lappen :D
Ridlektionen i onsdags och igår gick... okej. På pärlan kändes det bra efter i helgen och han va jättemysig men de va svårt för vi jobbade med dressyrstaket i hörnen och att vi verkligen skulle rida ut i hörnen vilket ingen av oss tycker är spec roligt haha. Igår kändes de inte så bra på lilltjejen. Hon va duktig och stundvis kändes de väl okej men de kändes antingen degigt eller stressat eller slött och hennes högersida är tillbaka! Vi ha bytt bett på henne och vipps så va högersidan där.. Tur att jag inte ska tävla på de stångbettet jag rider med nu :)

Nyss hade vi prov, engelska nationellt! Det gick nog bra men jag vågar inte säga att de faktiskt gick bra haha^^Nu degar jag lite men måste snart ta mig i kragen och plugga lite och sen bär de av mot en shoppingrunda med Nina G :)


Va på er vakt sveriges landsvägar...

För strax kommer jag körandes på er med den stiliga grönlunds volvon! ska ha en körlektion innan jag pruttar iväg till stallet! Hyrdag idag så hoppas på att få rida älsklingen eftersom det som sagt är han jag hyr :D Innan uppropet och när jag ridit är det plugg som gäller... wii... Matte ser de ut som att de blir idag, måste verkligen få G på proven framöver så jag slipper sommarskola!!

Hur mycket som helst!

Just nu har jag hur mycket som helst känns det som... Precis som alla andra, jag vet. Men vad som är så jobbigt är att när jag blir stressad så stänger jag av... Och då blir det ju bara mer och mer som jag måste göra och så slutar jag sova bra, vaknar flera gånger på nätterna och drömmer mardrömmar.. Men men,tur att jag har min bästa BabyBus och fina LillTjejen i stallet som gör vardagen så mysig trots allt annat.

Ridlektion

red lektion igår för Chrille som vanligt :) Hade Afrodite och det gick kanon! Tänkte mycket på att jag inte skulle höja handen så mycket som jag gärna gör på henne och att jag skulle rida fram henne och lätta så att hon verkligen tar för sig och vilar på steget iställte för att bli så trippig som hon kan bli. Vi övade en del på skänkelvikninga roch mellan trav och de gick så himla bra! Duktiga lilltjejen!

Bilder från lektionsponnymästerskapet

Tack pappa som fotade :)






Bilder från helgen! :D

Tack pappa som fotade :)














RSS 2.0