Världens bästa chey!

Igår va jag och mamam ute och sprang och jag sprang typ ur långt som helst, wii! Blev så himla glad att de går så fort att märka skillnad på hur mkt man orkar. Just nu är Tjavs det enda som gör att jag orkar pressa. Men all motivation är bra motivation, aight? :)
-
Idag ska jag in och möta mamma i stan och ta en liten shoppingtur :) Behöver verkligen kläder, ingenting känns som jag längre Fast jag köpt massa nytt! Usch, identitetsproblem eller vaddå xD
-
Juste! Nu har jag fått en kunskaskontroll bokad :D Går den bra och jag gör klart teorin så är jag färdig för uppkörning! :D

Pömsig tjej

Kom hem från Ida för ett tag sen och är helt slut haha xD Fattar inte vad jag gjort för att bli en sån tröttis!
Imorn Blir det förhoppningsvis ett besöl hos frissan, ett besök hos bilskolan; för att ta min sista lektion typ wii, taggad tjej, sen får vi se vad världen har i tanke för min dag imorn^^
-
Trött tjej, osminkad, nattklädd och slapp tjej som är allmänt happy över sin dag xD

Mysigaste dagen evah!

Idag började dagen ganska segt med mysfrukost på altanen med mamma och sen fixade vi med min internetbank :)
-
Vid 3 dumpade jag mig själv hos Ida där vi åt glass, kollade gamla skolkataloger, pratade minnen, snackade skit, kollade film, åt middag och hade det allmänt mys :)
-
Eftersom vi är dom linslusarna vi föddes till att vara blev de lite bilder också :)


(Ida, om du ser att jag valde den här bilden så ah, too bad om du inte gillar den för jag tycker du är jättefin alltid! :))

Midsommar

Japp,i år som alla andra år var det midsommar! Vi firade den med Sofie och Alex gnom att först äta oss feta på midsommarmat och sen åka till grönan :)
Det var hur mysigt som helst och nu har jag åkt insane, wii! Trodde jag skulle dö första gången men jag överlevde^^



Date med bästis

Nu ska jag på date med min allra bästa vän.. Körkortsboken xD Måste lägga på ett litet kol med teorin nu när de börjar närma sig, wii :)

Sista lektionen för den här terminen

I måndags blev det inte en liten skillnad på hästutdelningen för min del. Jag fick en av stallets största hästar istället för min pärla som jag egentligen skulle haft<3 Men det va kul ändå, Atlanta va lite uppe i varv idag vilket va lite synd dock.. Han va jättespäänd och kunde verkligen inte slappna av.. Chrille sa att jag jobbade rätt och fick vänta på att han skulle lugna ner sig så de kändes bra iaf :)
-
Julia fotade så ni får två underbara bilder på när jag i skritten försökte jobba han lång och låg för att han skulle slappna av en liten gnutta :P



Skam den som ger sig

Igår va jag och mamma runt lite överallt och uträttade ärenden som man så fint säger. Vi va på min körskola och pratade uppkörning, inte långt kvar wii! Vi va på nordea, vi gick runt i handen C, skärholmen och huddinge och shoppade/sökte jobb och åt mysig lunch! Himla härligt. Äntligen har jag nya skor, take my word for it det behövdes verkligen xD Så dom gamla slängdes i samband med skåpränsningen i stallet i förrgår :)
-
Det var inte riktigt min dag igår när vi slulle shoppa men hittade iaf:
- 1 linne
- 1 par shorts
- 1 par skor

Men är himla nöjd för de gick på knappt 500:-


Middag och Bio

Igår åkte jag och mamma hem till Sofie och Alex och åt jättegod pastasallad och vitlöksbröd! Sen pratade vi ett tag innan vi åkte till heron city och kollade på prates of the caribbean. Den va inte lika bra som alla sagt att den är tycker jag, men ändå en film värd att se! :)

Helt seriöst--- Han är oförskämt snygg!!!

Sista torsdagslektionen - Bildbomb

Igår red vi barbacka i stora hagen vid Sunby och red över ängen i trav och galopp, hur kul som helst!! Hade pärlan och han tyckte det va hur kul som helst! När vi kom tillbaka till paddocken lekte vi först kull och sen land hav & rike. Jag och Älskling vann båda gångerna i hav land & rike duktiga killen :)
-
Jossan fotade, TACK!










Bilder från 18års firande!








Lillen har blivit stor!


Busy day

Idag har jag först haft en liten sovmorgon för att fira första dagen på sommarlovet, sen har jga gjort lunch, sökt jobb, pluggat körkortsteorin och snart bär det av till bilskolan för en körlektion. Efter det ska jag brumma iväg till stallet för en ridlektion OCH efter de kanske jag ska ut och fira Lillen som fyller myndig idag!
-
Pussinuss! xD

GRATTIS !!! :D

Idag fyller världens bästa Nina myndig! Hoppas du får bäst födelsdag lillen :D

Dags att öppna boken!

Måste börja plugga körkorts teorin hårdare nu... Har bara öppnat boken några gånger coh mycket mer än så behöver jag göra om jag ska ha de där dumma kortet snart xD


Skolavslutning!

Idag blev jag FRI! FRI FRI FRI!! Nu har jag en lång sommar utan nånting att fylla den me xD Men men, är iaf ledig.

Gårdagens lektion

Igår red alla utom jag med sadel, Jag hade pärlan och han har gått så himla bra barbacka så tyckte han kunde få fortsätta tycka livet är toppen :) Vi gjorde inget speciellt, skrittade till bommen och red på stora mittvolten, flyttade lite undan skänkeln åt båda hållen osv.
-
Julia fotade så här kommer lite bilder :)




Sleepy time

Natti natt ya´ll

Söndag...

Såhär kul har jag när de e fint väder ute...

Uteritt

Red ut imorse med Nina och Sofie :) Vi hade våra älsklingar och dagen till ära skrittade vi mest på gosiga små stigar. Pärlan va ganska spänd och eftersom det va så kvavt blev han ganska varm och degid också så det passade ganska bra att ta de lite lugnt :)

Sommarkväll i stan

Igår va jag, mamma, sofie och hennes mamma alex i stan på ett jättemysigt ställe där vi vi drack rosévin och drinkar. Jag och mamma åt en varsin sushi som va helt sinnessjukt god! Efter vi suttit och pratat, ätit osv så rörde vi oss in mot kungsan där vi drack max lyx milkshake och sen va de roliga slut för den här gången..
-
På vägen till kungsan kom det fram några fulla killar som pratade dålig engelska som ville veta en klubb dom kunde gå till! Och Sofie ställer sig och pekar på mig och våra mammor står bara och vrider sig av skratt! Helt hemskt hahah XD


sommarnatt!

Igår blev det middag på systers balkong och sen utgång efter vi kikat lite på en grymt bra film ( step up)! Det blev en karaoke kväll med härligt folk och roliga låtar! Tjejen med världens största scenskräck (jag) sjöng till och med tre låtar! *stolt* Fick ifs lite hjälp ibland av min kära syster karaoke fantasten hahha :)

Systeryster och jag :)

Hoppniiiing!

Idag var det hoppning på schemat och jag hade pärlan! De va inte vår bästa gång men kul va de! Vi tog saken i egna händer och byggde fram en egen bana, lite busigt av oss^^





Onsdags lektion

Igår var det ridning och eftersom vi bara var tre stycken fick vi bestämma vad vi ville göra :D V valde barbacka med bommar! Tjavs va hur fin som helst! Kanon fin i galoppen, traven och rev inte bommen en enda gång! På slutet låg den på runt 60cm, hur kul som helst :)

Lååång dag

Idag har jag haft mysfrulle, pomenerat till coop och handlat, firat min kusin, tävlat pärlan och vart på sundbys tävling och hejat på bästa Sofie och Moonshine!
-
Frukosten va uper duper mysig! Jag och mamma började morgonen med att sitta och prata lite innan vi gav oss ut på promenad till ett frukostställe. Vi landade på donken där vi pratade lite och gick igenom körteorin. Efter frullen knatade vi ner till Coop och handlade presenter till kusin vitamin som fyller 4 på onsdag, stor tjej!


Efter besöket hos kussarna så rushade jag till stallet där det var dags för klubbtävling på denna fina nationaldag! Jag fick Pärlan och blev kanonglad! När jag började rida fram kände jag från början att han va himla trött och inte me riktigt. Så jag gjorde mitt bästa med vägarna och va glad bara över att jag fick rida älsklingen! På prisutdelningen så hörde jag sen att jag kom 2:a på 69,66% och jag blev hur glad som helst! Duktiga duktiga Pärlan! Såg på filmen sen att de såg bättre ut än de kändes och de är alltid kul. Det kändes helt gosigt att jag va så glad fast de inte känts så bra :) det va en vinst för mig!

Ni får en fin liten bild på min rosett och protokoll i väntan på bilder :)

Luiddag

Kom hem fr en liten stund sen från lunch/middag med pappa :) De va jättemyrigt, vi åt där jag och Nina ittade monsterpizzorna haha! Efter vi ätit gick vi en promenad i årstaberg och sen åkte vi runt och kollade lite på nya bilar och åt naturgodis. Sen stannade vi till för en lasspaus och nu är jag hemma, wii.
-
Imorn blir det eventuellt att kolla på ponnyhopparna när dom tävlar, öpa present till min kusin och gudbarn, åka till hennes kalas, åka på klubbtävling och sen blir det ett mysterium vad som händer :)
-
Jag och Tjavs på våran andra klubbtävling tillsammans:


Ja må hon leva...!

Igår firade vi mormor och min morbror som båda fyllde/fyllt år inom de närmsta dagarna. Min kära mormbror va inte där men vi gav han en liten tanke iaf. De va himla mysigt, vi satt på altanen och fikade, åt middag och jag blev barn på nytt när jag hittade såpbubblor! Vi åt jättegod kantarelsoppa måste jag bara säga! När vi kom hem firade jag lördagen med att somna i soffan, wii xD

Långhelg!

I fredags rullade jag hem lite till Louise och pressade solbrännan lite me henne. På kvällen blev de grilla och sen bar det ut mot staden! Hampus fyllde år i veckan och Louise hade inte gått ut än sen hon fyllde år så The expert Amanda fick guida dom runt bland allt staden har att erbjuda ;) Vi började på Hellströms där vi satt på deras ute servering och sen rullade vi vidare till nån klubb. Fick en korv som fyllemat på vägen hem - Missnöjd tjej xD

Torsdagslektion

I torsdags hade vi cavaletti med fokus att få hästen att länga sin steglängd med hjälp av bommarna som låg på medellinjen. Vi vände upp från A, red över bommarna och red sen ut i valfritt vrav. Jag red pärlan och han va så hinla fin! Chrille va hur nöjd som helst lät det som och det var jag också! Fick ett jättefint schvung(?) och riktigt härligt gung i steget. Nu ska vi bara lära oss att få sån trav i dressyrprogramen på längningarna haha. Inann vi började länga red vi över bomarna och jobbade på att hästarna skulle samla sig men höja benen mer, att de dom förlora i fart skulle de vinna i höjd. Och guess vad! Älsklingen va fantastisk på de också lilla pärlan! :)

Fotograf: Moa


Letionen igår

Hade Tjavs igår och alla utom Erika red barbacka. Det gick kanon och han va jättefin! Vi gjorde inget speciellt så de va ganska skönt :)

Tävling och fortfarande halva dagen kvar

Kom ganska nyss hem från en hopptävling med Therese! :D Roligt va det och Roxie va kanonfin! Hon tävlade två klasser 1,05 och 1,10. i andra klassen rev hon tyvärr sista hindret som va ett plank men hon va himla fin ändå! Roligt roligt:) Nu ska jag äta lunch och sen rulla mot stallet efter lite mys i soffan me kissemissen :)

Hungrig tjej

Stressade till skolan imorse så nu är jag helt hungrig! Saknar nästan pizzan jag och Nina tryckte i oss efter gillingebanan fast vi bara men just nu känns det nästan som jag skulle kunna äta båda pizzorna!

Rubrik

Min keliga kissemiss bestämde att de va lite dags o mysa

It's Alive! :D

Min telefon vissnade ju lite efter att jag skulle vattna framridningen i söndags och de slutade med att det droppade om både mig och allt jag hade på mig... Men nu kära vänner så lever den igen! Lycklig tjej :D

Färdig! Fri!

Gjorde mitt sista prov i samhälle idag! Så nu... Är jag klar med kursen, wii! No:n är också klar, geografin och matten också! Det känns ju bara hur underbart som helst! Men blev lite ledsen i ögat när jag fick veta att jag skulle läsa specialidrott ett år till... Men de löser sig^^

RSS 2.0