Hemma match i ponnycupen från förra helgen

Hey glömde lägga upp bilder från förra helgens ponnycup! Iallafall så red jag Min lilla Älskling och det gick jsukt sjukt bra ! Har aldrig haft så bra känsla i ett program och det var kul att även domaren (Ludde) gav mig bra betalt också :) Jag och Pärlan slutade på 67,54% och fick silver. Bortaryttaren från Lidingö som red Pandora fick guldet.


JAg Älskar Dig BabyBus!<3

Sista ponnycups matchen... EVER... :'/

Idag va de sista matchen för oss i ponnycupen och för mig va de sista matchen ever för jag har fylt 18... Men har iaf två terminer kvar då jag kan tävla lokalt :) Vi mötte Hufvudsta borta och jag är jättenöjd med min lille ponny! Laget red galet bra men hemmalaget van med några få poäng.. Jag fick silvret på min ponny Baccaral med 70,35% !

Strömsholm med världens bästa Gladöiter

U-sek anordnade en dagstur till Strömsholm (min framtida bosdad! Jag ska SÅ söka till Hippoligen!) Det var galet kul för dom hade höppet hus och visade anläggningen, hade förerlärsningar och shower :)



En gosig bild på mig från bussresan, oh ja!

Partypingla :)

Sen fyllde jag ju myndig också, har festat varje helg sen dess (a) Patricia fyllde 21 och de firades med fest hos henne :)

En fantastisk bild på mig och Lovina

Borta match på Botkyrka 16 januari 2011

Nu har det äntligen kommit bilder från när jag red den söta araben på Botkyrka :D För er som inte kommer ihåg så förlorade laget den gången men jag fick silver :D




Älskar att vi har samma uttryck i ansiktet xD



Laget :)


Uppdatering!

heey ya'll :D Jag får typ lust att gå och gömma mig nånstans och sola mig i skenet av min obefintliga uppdatering... Men nu ska det bli ändring !

Filmer från i helgen :)

Jag och BabyBus :)
Sofie Och Hennes pärla :P

Enskild vinst och vinst till laget! :D

Japp för er som trodde att jag menade hur de gick i ponnycupen i söndags så hade ni rätt ;) Vi mötte Botkyrka på hemmaplan, laget bestod av:
- Sofie & Verona Zamira
- Jag & Tatchino
- Sarah & Pandora
- Erika & Virginia
Precis efter min ritt kändes de inte speciellt bra, han kändes stark på galoppdiagonalerna och i avbrotten från galopp till trav.. Men efter jag hade sett på filmen (tack mamma som filmade mitt program) så kändes det ganska bra och jag insåg att det hade känts mkt värre än det hade sätt ut :)
Jag fick 68,9% så jag känner mig himla nöjd med min lilla prins :)
Tack Nina som fotade :)

Onsdag

Heey!
Hade en ganska bra dag idag, hade kort dag i skolan och åt thaimat med pappa :) Efter vi ätit åkte jag till stallet för att sällskapa lite med BabyBus, men likt förba**at gick han lektion nör jag kom och skulle gå lektionen efter-.- Men lite tid med lillen fick jag :) påbörjade att rycka hans man men får göra klart de imorn :)




För övrigt vill jag bara säga att jag har världens sötaste katter^^ gonatt ya'll :P
 

RSS 2.0