Hemmafru

Har känt mig smått som en hemmafru sen igår haha^^ stog o diskade, sorterade tvätt o tvättade o nu har jag sytt ihop ett par byxor heja mig^^


Idag

Planerna för dagen e att rida för en ridlärare som e på nån uttagning eller prov eller nåt. Sen ska jag o Anna åka o se den engelska versionen av män som hatar kvinnor.


Bioaktuell

Va på heron idag med ingen mindre än... Nina! Wheey! Vi kollade på breaking dawn vilket va andra gången jag såg den men första gången för nina. Bröloppsscenen va för sjukt jäkla bra! Den startade vattenfallen på båda två^^
Vi gick in som två normala tjejer men kom ut som två hormoner haha xd känslan va lite: varför lever jag o vart finns de nån ja kan krama?


Mellandagsrea? Vart?

Va i skärholmen igår me Anna ovh insåg att årets mellandagsrea typ.. Inte existerar?! Köpte lite underkläder, smink o ett par jeans o en sak av grejerna va på rea? Hittade ett hur gulligt nattlinne som helst men efter en svår separationsångest köpte ja de ändå inte..
För övrigt hittade vi en paj som va namnam!


600kr fattigare, 1 kärlek rikare

Efter o ha vart i båda lyckås affärerna o blivit besviken åkte ja hem o käkade. Va totally motarbetad av dagen. I första affären fanns mössan inte alls men i den andra va de värre, där fanns den i ROSA!! De hade vart urgulligt OM dom haft den i vitt också! Min tanke då va ju vem i hela h***ete gör den i rosa??? De skär sig måttligt mot mitt hår^^ anyway när ja kom hem länkade anna några affärer till mig där som hade min kärlek i vitt! Kyckan va oendlig!
Så nu ör den beställd och jag är 600kr fattigare men 1 kärlek rikare :)


Förberädd på de värsta

Åh nu ska jag alldeles jätte snart åka o köpa min mössa, om den finns kvar det vill säga.. Förbereder mig på de värsta så besvikelsen inte blir så brutal om min älskling jag suktat över hur länge som helst e borta xd


Barn på nytt

Kollade nyss på robin hood^^ älska Disney filmer! Man känner sig som ett barn igen haha.


God morgon

Planen för dagen e o mysa lite hemma, kela me mina misse katter och njuta av att de e jullov o bra saker på tv! Meen ikväll ska jag handla min mössa om mamma hinner hem innan dom stänger :)


MysMys

Nyss åkte sofie och alex hem, dom hot ett tag o sällskapade för deras hem hade inte haft någon ström på över 12 timmar! Stackarna, men nu har den kommit tillbaka :)


Zimona

Idag fick jag äran o rida Zimona för första gången, skulle skritta till bommen men när hon bara rest sig i typ 5-7min sket ja i bommen och gick upp o började jobba i ridhuset. Hon fick komma ut lite iaf :)
I ridhuset va hon grym! Riktigt rolig häst! Fick en jättebra känsla o kunde öva på massa vi jobbat med som. Jobbade mest fyrkantsspår o volter eftersom dom bara skulle röra lite på sig, egentligen e ju dehär deras julvila :)


Besvikelsen

Skulle köpt min älskade mössa idag! Men såklart va lyckås stängt fast alla andra affärer hade öppet idag, diss på lyckås öppettider..


Resultatet

O tydligen va de såhär de blev när ja hade klippt mig^^ haha älska gamla bilder


Saknat

Kollade gamla bilder och hittade en bild som e typ... Hur gammal kan den va? Typ 2-3 år gammal, och insåg att jag hade långt hår! De sorgliga e att jag kommer ihåg att jag klippte mig samma dag som jag tog den, jag ger idioti ett ansikte..


Dagen efter

Idag är det den sllaste dagen på året förutom dagen efter nyår. Mina lungor känns fortfarande lite halft som ihop skrynklade russin så jag tänker nog tillbringa dagen i sängen, gosigt!


Have you been nice this year?

I hope so för igår va de.... JULAFTON :D kärlek!
I don't know about you men till oss kom ingen mindre än tomten! Tur för mig att jag vart hur snäll som helst heela året ;)
I år va också första året den jag kan komma ihåg som vi inte firade jul hemma men de va rätt okej de me. Mysigt me släktingar man aldrig träffar annars så varför bry sig om vart man träffas när man väl ses haha :)
Dagens outfit vlev såhär:


The simple truth


Tidsmaskin

Tänkte på en sak förut, blev grovt utskrattad för att tanken slog mig men typ herpe derp på de man ska va sig själv.
Tanken va iaf att eftersom tex dom som e i thailand ligger 6 timmar före oss så borde de ju i princip va som o resa bakåt i tiden när dom kommer hem igen. Den tanken blev inte så accepterad haha ^^ Men ändå, grymt coolt om de hade vart så man reste bakåt i tiden, inte för att ja skulle ändra ngt men bara för o se de man gjorde ur ett annat perspektiv^^


Word

HallåHallå!
Fick en fråga om vad jag tycker e bäst med julen o då fick jag ta mig en liten funderare hehe.. Tycker rätt blandade saker om julen men det bästa är nog... Julgranen ^^ Älskar lukten av den, julkulorna i den, ljsuen man sätter i den osv.. Tycker de e jättemysigt, sen älskar jag ifs o träffa släkten på julen varje år också :)


Jag vill också!!

Jocke kände för o mobbas lite så han skicka en bild från thailand o jag känner lite såhär, ta mig dit!!


So wrong


Lite mys äre ändå

Jag va lite anti snön men lite gosigt va de ju ändå :3


Livet är fantastiskt!

Skolan sav oss lite generöst kebab till lunch, aint life wonderful?^^

image description


I'll fight for you

Jag e så såld på låten som fint nog har smma namn som rubriken^^ just sayin' ;)


Vandalism

Seriously.. Hur svårt kan de va o låta musatna till datorerna sitta kvar? Vi e enda klassen som inte fått datorer så vi behöver dom som e i hemvisten, meeen dom tycker fjoll ettorna och mupp tvårorna e roliga o ta till sina egna datorer..
För alla er som funtar på o gå i fredrika bremerhymnasitet: DON'T DO IT


Stockholmscup

Igår va de stockholmscup och ponnycup på Hufvudsta ridklubb. Hästarna va jättefina och våra ryttare rockade!
Ponnyerna tog hem vinsten men tyvärr förlorade storhästarna med 4 fjuttiga poäng!! Lovina fick silvret men hade hon inte blivit så nerdömd hade vi kunnat ta hem vinsten :p


Humorn man har på måndagar

Idag är det måndag.
Det betyder tråkiga skämt som
För dagen är AWESOME.


Favorit just nu


De e lite så man saknar sommaren

Kollade igenom gamla bilder o hittade en aber gammal bild på mig haha, de e lite så man saknar sommaren


Laugh with me


På riktigt

Nu har vi packat 8 lådor idag, de blrjar kännas på riktigt när man packar ner sitt liv i lådor haha^^


Världens bästa!

´Jag har världens bästa vän!
Jepp it's true, hon står ut me mig när jag tjatar om killar, hästar skolan o kompisar, oh yeah!
Men idag e hon bäst för att ja ska få låna hennes bil imorn, tuuuusen tack Nina^^


Till Nina

Här e ena videon från idag, filmade Sofie och Z också emn den videon ville inte synas än så sålänge får ni njuta av nina och hennes ögonsten som gjort hennes topp 4 lista till en topp 5 lista ^^


1 månad kvar..

Freaky! Snart är de dax..
Såklart händer allt bra i närheten just då också, wii på ödet ^^


Bilder från Lucia

Tack pappa som fotade! :)









New kid

Vår nya familjemedlem på Gladö har kommit och han e jättsöt!
Picasso heter han och Nina på hoppningen, jättefin va han och dom hoppade bana.
-
Nu: Sitter í soffan och myser me filmen "Om en pojke" som vi hittade på TV:n^^


Fredagsutflyckt

Funtar på o åka och kolla på hopparna ikväll, de e sista hopplektionen för terminen o då gör de nästan alltid nå skoj, plus att de va ett bra tag sen jag spionerade på dom nu haha:)

15/12-2011 Lektion

Igår hade red vi våran sista hyrlektion för terminen och jag hade in absolut mest älskade Pärla!
Han kändes jättefin redan från början eftersom jag hade ridit han dagen innan. Han blev jätterund och växte verkligen, så himla roligt o känna! Vi jobbade emd öppnor och slutor och han va grym! i höger varv fick ja en kanonkänsla i slutan! Åh jag va bara lycklig som helst, de e en liten mix av sadness för att de snart inte e vi längre o en liten känsla av grov happyness för att vi känenr varann så bra så allt blir så lätt och man känenr att han trivs, kärlek på de! Han tycker ju de e så mysigt o gå barbacka också, plutten<3

Laugh with me!


Grattis Nico!! =>

Grattis plutten, äntligen 18 barre! ;)

Plocka fram cashen!

Fööör NU har biljetterna till Sp09a's studentfest kommit, wii!
Pris 120 så de borde ni kunna hosta upp innan 2:a maj 2012 tycker jag (a)


Röj på Harry's!

Igår rullade jag och Nina in till Harrys för o se... JAY SMITH! Jag är ju en av få som inte tycker han e snygg men snubben kan ju sjunga iaf ^^Massa översocialt folk va där bland annat vi haha!
-
På vägen hem kom de nån nisse o satte sig breve mig och prata non stop... Och sen satt ja fast i 40min i väntan på nästa buss och imorse va de inte kul! Men ibland ska man ju komma rutten till skolan också :) Dax o börja öva inför studentfesten ;)
-
Jay smiiith!

På G

Nu är vi på G!! Jag o nina sitter för stunden o fixar oss i hennes bil, lodisar på oss^^


Nyhet

De har kommit en ny liten finess till vår skåpstuga för övrigt^^ jag gillare!


Tankeställare

.


Min allra bästa vän


Sad facet som kommer gå till historien..

Att vi skulle få sluta tidigare stämde inte riktigt så nu, typ två timmar senare är jag fortfarande i skolan.. Kommer inte hinna hem innan ridningen så jag jag hoppas att Nina har nåt långärmat jag kan kidnappa ikväll om hon  känner sig generös ^^ Men anyway, inte okej o låta oss tro att vi ska få sluta 3 timmar tidigare o sen bah Buuurn!
image description

Kärlek!

Fick reda typ nyas på att vi kommer då sluta 3 timmar tidigare än vi skulle gjort! Kärlek på sjuka lärare!


Nibby & amandalqvist på äventyr

Imorn händer de nåt så spännande som att jag o världens bästa nina ska till harrys o kolla på jay smith! Gaaaalet^^ ja e då en av få som inte tycker han e snygg men killen kan ju sjunga^^


Lektion

Red pärlan idag, barbacka igen i de gick toppen! Guuud va roligt de va! Vi fick sätta upp egna mål i början av lektionen som vi skulle uppnå under lektionen. Mitt mål va o få ett jämt sug i handen o skoja inte om ja fick de! Han skummade skitfint o höjde verkligen ryggen, ja hade kunnat gråta av lycka^^
-
Nina kollade på vår lektion medan hon vänta på nya hästen och sen va hon så toppen att hon hjälpte mig fodra, de e kärlek!


Hola!

Heej igen allihopa, hade en liten downig period me las blogg men nu e ja tbx igen, tro inte att ni slipper mig! ;)


Sovmorgon

Idag va lärarn borta och efter varje letion har vi håltimme så de gav mig.. Sovmorgon! De e kärlek! Nu ska jag om ett tag börja rulla till skolan för o ha ett prov och sen en lektion och sen äre heeeeeeelg!
Planen för helgen är smått ändrad,
Fredag - Samma
Lördag - Samma + Träffa VärldensBästaLouise och hampus och Joce om allt går som jag och Louise tyckte :)
Söndag - Samma
-

Där har vi lilla jag


8/12-2011 Lektion

Igår red jag Baby och de va sååå himla skönt o va hemma igen! Jag red barbacka för någon, behöver inte nämna några namn men vi kan kalla henne Nina, snodde min sadel ;)
-
Först red vi på en volt med luciabelysningen för o öva lite och sen tände vi vanliga lyset och jobbade med slutor och de gick SJUKT BRA! Älskar o rida Pärlan för allt känns så underbart när man kännervarann så bra så man kan använda pyttesmå hjälper o båda fattar, åh underbara känsla!


Helgplaner

Fredag - Plugga Träffa Kenny
Lördag - Lucia genrep, chilla om inget annat händer
Söndag - Uteritt, Luciafirande, Plugg
-
Spännande, ey ? xd


All in ?

Hata förvirringar!
Ska man ge allt från början eller vänta o se vad som händer ?
Förvirring sucks big time!
image description


On the way

Nu alldeles strax bär det av till stallet för hyrlektion, tror jag får pärlan men man vet ju aldrig längre :) E iaf väldigt taggad på o rida efter de gic så bra igår, behövde verkligen de nu när det vart lite halv trassligt ett tag med ridningen. Många nya hästar på samma gång ^^
Hör av mig sen om vem ja fick o vad vi gjorde :)


Lektion på Moon shine

Igår red jag Moon shine, surprise! Jag svimmade nästan haha^^ men de gick gryyymt bra! Chrille verkade jättenöjd o hon gick på bra hela lektionen. Vi jobbade med övergångar och att ta upp kontakten på yttertygeln och hon va jättestadig och väntade på mig när jag väl slappnade av, helt sjukt roligt va de, enda missen va högergaloppen men de kan jag leva me för jag har knappt ridit hästen o hon va så fin resten av lektionen :) riktigt rolig ponnihest :)
-
Sofie och mona när dom va jätteduktiga på vår hemmatävling :)


Tidsfördriv

Idag slutade vi tidigt som alla onsdagar men mamma e sjuk så ville inte va hemma o bli smiddad nu innan lucia o så. Så jag och Evelina packade in oss i bilen o åkte till Mc Donken där vi åt en onyttig myslunch och sen fiskade vi upp Jocke o rullade till Hampus. Men nu blev båda osociala så jag o Evelina roar oss själva woo0!
Evelina hittade en spännande sak o balansera^^


Godmorgon

Dagens dag började med en försovning men tack o lov har man bil så sladdade iväg till skolan och kom lite smått sent men bara några minuter, piuh!
Nu, efter en gosig teoretisk idrottslektion, har jag svenska som känns bara lite värdl men slutat tidigt så jag e lycklig på dagen! :)
Drömde en huuur skum dröm som helst i natt haha! That was totally a first^^
Oh well nu ska jag o evelina brain storma vidare om ämnen man kan hålla tal om, mitt mål: överträffa "i have a dream" ;)


Care

Jupp, mina tisdagar e rätt värdo, fick ställa in både min coachning och besöket till mormor för att jag fick körförbud idag, nån vill mig nåt ont..
Snart blire redovisning i etik o livsfrågot, TAGGA! Eller inte, vill mest få de överstökat hehe^^ Men dom e nog ändå dom skönaste lektionerna vi har, thank God för att vi har dom iaf!  Sååå... Vi får se vad som händer ikväll när jag inte har nån coachning eller besök hos momsen^^
-
Utttråkad sockertopp har vi där


5/12-2011 Lektion

Igår red jag Solana igen och de gick riktigt bra på uppvärmningen men sen spåra de ur lite grann men vi tog oss igenom de. Revansch nästa gång säger jag. Vi jobbade med tagen bakdel men jag fick rida stora volter o sånt istället för att han skulle acceptera mig igen.
-
Patricia o Solana


The botten is nådd

Har en grov svacka i pluggandet o de suger.. Men måste verligen ta mig i kragen nu när de e sista året och slutet på terminen, vill ju ha iaf en liten chans till ett jobb när jag e klar me solan haha^^
-
Övrig viktig information är att min tröja luktar killparfym o jag gillare!

Läckerbit, ey ? ;)


That's a first

Första gången mitt horoskop i alla fall nästan stämde^^ hatar människar som ruttnar på messkonversationer, speciellt om de va dom som började dom o.0


Fredagsmys

Juste, i fredags hade jag en allmänt gosig dag i skolan innan jag rullade hem till Kenny, de e galet chill o va där o hans mamma gör sinnes galet god mat!
Jag vann nästan en brottningsmatch också, av typ fem.. I wish anyway ^^ men men jag ska också bli biff o vinna.
Så alltså, amanda hade en toppenfredag, slapp till och me gå själv till bussen^^


Word

Hittade en allmänt klockren skylt utanför en converse butik i stan


Göteborg

Nu har jag o mamma vart i göteborg över en natt, mysigt! Tidigt igår morse gick tåget, mums på de :)
Igår gick vi ut och åt me mammas kompis och odag har vi vart på shoppingrunda och checkat in stan. 5 går tåget hem igen så e hemma nånstans runt 11 ser de ut som :p
Hittade ascoola julklappar jag vill ha, julklappar ftw!


Pömsig tjej

Min katt har de så himla vra, livet e alltid toppen och hur han än ligger ser de skönt ut! Jag ska bli en misse!


Glömde bilden^^

Jupp glömde julmus bilden i förra inlägget, bra tjej på mig^^


Julmys

Idag har vart en rätt chill dag, hade julmus i skolan, mums på de! Och efter skolan ska jag träffa Kenny så förutom alla håltimmar verkar de bli en rätt bra dag dehär^^


Luciaträning

Igår bytte jag ponny till lucian, de känns väl okej i guess :)
Träningen gick topp och nu ska vi bara rida igenom de på genrepet :)

ap gammal bild på mig och carrabarra när jag va ny i ponnycupen^^


I onsdags va jag på en föreläsning lite kort men sen skulle jobba, ingen kommentar på det jobbpasset..

I onsdags va jag på en föreläsning lite kort men sen skulle jag jobba, ingen kommentar på det jobbpasset.. Men föreläsningen va okej vad jag såg av den, jag och sofie kom senare o hängde lagom me i början haha^^


Julpynt ftw!

När jag kom hem i onsdags hade mamma köpt julbelysning, wii! Älskar julbelysning de e så himla mysigt!


RSS 2.0