Middag i Heron C

Idag bär det av till allas vårat kära Heron City tror jag^^ Ska käka o sällskapa med några sötnosar från klassen, närmare bestämt: Evelina, Hampus, Kevin och Anton :) Får se om de hela slutar i kaos eller itne ;)
-
En sötnosig bild på mig och kevin från typ slutet av 1an eller nåt sånt^^ 

Årets låt!

Jag kan inte sluta lyssna på den här! Lyssnade sönder på typ 3 timmar och inte förrän typ då kom jag o tänka på att den e LIVE!!! Så o-okej att skunga så bra! Ge mig den rösten please?

Anmäld!

Jajjemen nu är de dags igen! Jag och Älskling är nu anmälda till första omgången i allsvenskan divII som kommer va hemma hos oss på Gladö! :D

Onsdagslektion

Igår red jag T och de gick sinnessjukt bra! Vi jobbade med små små steg och att dom skulle vila på steget och jag fick verkligen in dom där bakbenen och en grym känsla i handen han sög på bettet och kändes jättenöjd! I slutet av lektionen fick jag sjunka ner i saden och jobba i nedsittning med de vi jobbade me och han kändes så himla rund och fin och man kände verkligen att han kommit upp med ryggen! SÅ JÄ*LA ROLIGT! :D'

Sommaren...

...är på väg bort :O helt o-okej om jag får säga det själv! Jag vill ha kvar stekhet värme, torkat gräs och varmt vatten i MINST två månader till!

Here we go again

yepp! Idag är det dags för lektion igen och troligtvis jobb för min del.. Hoppas på trevliga människor som stannar kvar länge isf, de blir alltid så mkt roligare när man har nån o sällskapa sig med :)

True talent

Har sett fram emot true talent sen dom gjorde reklam för den och jag älskade de verkligen! Att Danny e så sinnessjukt galet snygg gör ju inte heller nånting heh.. (a)

Kolla lixom ! Skjut mig nu typ xD


2 veckor och 4 dagar...


Lycka!<3

Japp, lycka beskriver typ mitt tillstånd för stunden. Det va nämligen så att jag och Sofie pratade med Chrille om ponnycupen, de ena ledde till de andra och sen pratade vi om den här terminen. Jag ska få tävla Älsklingen i båda omgångarna i allsvenskan OCH hyra han den här terminen! Just nu känns de så toppen! Återkommer igen när terminen e slut och jag och Pärlan separeras.. Men de e då de!


Taxi Lillieqvist at your sevice

Japps sen körkortet damp ner i handen på mig har jag vart taxi Lillieqvist :) Klagar inte ifs allt för mycket för de är så grymt kul o köra men ändå ;) Igår utforskadee jag smådalarö när jag skulle plocka upp Hampus som satt fast mitt ute i ingenstans haha!
Blev lite förtjust i utsikten när jag va på väg dit han befann sig hehe..

-
Idag va första skoldagen, yeey... Vi kom dit, fick reda på massa saker vi redan visste, fick en timmes lunch för att komma tillbaka så dom kunde tala om att vi kunde gå hem -.-' Men efter två år har vi börjat förstå att det är så våra lärare fungerar...

2 veckor och 6 dagar...


Date med matteboken och min Finaste<3

Idag har jag en spännande och väldigt lång date med min mattebok. Har prov på hela matte B imorn och vill helst inte behöva göra om de... Men ikväll ska jag äntligen få träffa min finaste Bästavän igen!
-
Älskar dig så sjukt mycket Bästis<3

Söndag..

...Allas våran favorit dag, or NOT! så länge de inte är tävling hehe.
Men hade en rätt gosig söndag faktiskt :) Åkte och fikade med mamma, Skjutsade Robban till jobbet och fick med mig Mia därfifrån så jag fick sällskap på vägen hem :) Jättekul va de att se dom igen!
-
När jag kom hem städade jag och mamma lite och sen kom Sofie och Alex :) Vi skaffade oss lite thaimat och kollade på Gran Prix :) Mysigt! De va ett sammandrag och för en gångs skull visade dom inte bara dom som fick perekta ritter. Jag tycker de är roligare att se om man får se dom som får nån liten miss också.

Heron City, again :)

I lördags efter tävlingen åkte jag och Sofie iväg till heron City för att kolla på Bad Teacher. Den va okej, ingen favorit men ändå värd o se. Den hade lite udda humor ibland men de har jag me så de gjorde inte så mkt haha.

Medelsvår B:4

I lördags åkte jag och mamma iväg på tävling på Enskede för att kolla lite, Oh Lord gissa om jag blev taggad inför tävlingen om två veckor! De va så sjukt fina hästar där, man blir ju sjuk av att kolla på dom! De såg ut som ett himla roligt program, man blir inspirerad när man ser så fina hästar och duktiga ryttare.

Apornas planet

I frådags åkte jag och Anna iväg till Heron City för att kolla på Apornas planet :) Den va faktiskt himla bra även fast det inte hände så mycket i början, all action kom i slutet^^ men jag kunde inte sluta tänka på att han som spelar Draco Malfoy i Harry Potter va me i filmen xD Oh well den va bra ändå.


-
När jag hade skjutsat hem Anna åkte jag till T-Centralen och fiskade upp mamma och hennes kompis som hade vart ute :) De va HELT GALET väder ute! regnstorm som höll på att ge mig vattenplaning 4 gånger, kul... Men vi överlevde eftersom jag är en så fantastisk bilförare och undvek planingen ;)

3 veckor och 2 dagar...

Till första omgången av allsvenskan div II :D Nu är de itne långt kvar till tävlingarna sätter igång igen! Hoppas på en sista termin med älskling men vem vet :)
Bild på mig och pärlan från Allsvenskan div II förra hösten:

Sick ´n tired of always being sick ´n tired

Jag e så sjukt jävla trött på allt tjaffs och bithande! Alltid är det någon som snackar skit bakom ryggen på folk, sprider rykten, inte kan acceptera att den itne är bäst på allt osv! Speciellt bloggare är jag så jävla sick and tired på så dom kan faktiskt dra åt he*vete. Vad är de för mening med att skaffa en blogg där man utger sig för att va bättre på något än vad man är och sen skriva massa skit på den om andra elelr kommentera elaka saker på andras bloggar ?
Och vad är grejen med all den skiten är i stallet där folk är på fritiden för att de är kul ? Alla som är där och sprider dålig stämning för att deras egna jävla liv suger hårt kan fuck off..!

BabyBus

I onsdags red jag igen och då fick jag äntligen rida min älskling igen! Vi red ut först, travade lite där de gick och galloperde på en stig, hur mysigt som helst!
-
Pärlan kändes ganska mjuk i munnen som han brukar göra efter sommaren innan han börjar gå alla sina lektioner igen. Red honom ganska låg o rund i formen, kan ju itne kräva så mycket av han än efter semestern han haft. Men han kändes jättefin, fräsch oc framåt, fick en härlig kämsla i handen när vi travade av dom i paddocken, hur kul som helst!

Måndagslektion

I Måndags satte ridningen igång igen för min del :) Skulle haft älsklingen Tjavs som jag ridit nästan konstant nu i nästan 2 år eller nåt sånt, 1,5 iaf :) Men eftersom Sofie inte kunda komma för att hon va i LA (AVUNDSJUK) så fick jag hennes pärla istället, Moonshine. Först red vi ut och när vi kom tillbaka travade vi runt lite på stora mittvolten för att känna att de klev på rakt bakifrån och va fräscha. M kändes jättejätte fin och fräsch! Stadig och framåt med en härlig framåtbjudning bakifrån :)
Sofie och hennes baby M:

Köörkooort

Wii!! Nu äer kortet mitt, bara mitt!!! Från och med nu behöver jag inte plågas av SL moahaha!

Grillkväll med dom bästa Gladöiterna!

Igår samlades eom som kunde av Gladös finaste Gladöiter och Grillade vid kvarnsjön! De va mysigt tills de kom en surig gubbe och klagade på oss men när han slutat va oförskämd blev de skoj igen^^
Bilder från kvällen:




Klarat Teorin!

jag är numer färdig med teorin!! Nu är det bara uppkörning kvar och sen är jag KLAAAAAAR och har KÖÖÖÖRKOOOORT!!! :D

Sommarskola

Yepps skolan är igång igen för min del... Helst seriöst fuck alla som förstörde hela året för resten i deras klass så an hamnar i sommarskola och får 1månad mindre sommarlov än alla andra..!! Men men ja e inte bitter, actually it's not so bad men de finns ju roligare saker att göra^^

Lidköping

Va i lidköping på vårt landställe med Mamma, Alex, Mormor och hennes kille :)
I en affär hittade jag mina typ älsklings citat EVER!:
*
- My house was clen last week, sorry you missed it.
- First God created man, then he had a better idea.
- Homework won't kill you, but why take the chanse ?
- The deadline for complaints was yesterday.
-I'm not bossy, I just have better ideas.
*
Rådhuset

Spiken<3'

Små "tigerkakor"^^

Sally innan vi återvände hem till sthlm

Ridläger

Min kära Paulina och Sarah va på ridläger på Gladö och vem va där med kameran i högsta hugg om inte.. moi! :D
-
Sarah och stella :)

-
Paulina och hennes soffa Crellan :)

Frisyrförändring


Date med Louise i sthlm-stad

Idag bar det av till storstaden med louise för att köpa byxor, fönstershoppa, äta och byta piercing :3
På väg till yeast street träffade vi på två bananer som hamnat på ett allmänt underligt ställe...

Lite upphittade bilder från finalen i allsvenskan





Äntligen!

Va och älsade på min älskling i hagen en sista gång innan ridningen började igen :) Helt underbart, Gud vad jag älskar den ponnyn!
Men nu är som sagt ridningen igång igen och på måndag blir första lektion på terminen för min del, wiii!! Första tävlingen för terminen är också på g. 11 september är det dags och då slår de på stort med en hemmatävling!

Upphittad bild från i somras^^


Eevery song has an end, is that any reason not to enjoy the music ?

Japps snart är lovet slut för min del.. 1 månad kortare lov än alla andr, yeeey...
-
Men man kan antingen klaga eller njuta av de som är kvar! :D och jag njuter!
I Söndags va jag och mamma hemma hos Alex och Sofie, Sofie hade andra planer men vi 3 hade de mysigt ändå :) Letade appar, kollade film och åt middag.
Igår träffade jag och Mamma alex i Sundby och hade de mysigt i solen med lite fika på en filt :)

-
Idag träffade jag bästa Paulina! Vi började med sushi och därifrån blev de en pratstund där vi hade ätit, vi handlade godsaker och en film och sen chillade vi hos henne :) Efter filmen och massa chips så satt vi ute ett tag, låg på hennes säng och läste frågorna till "hur fan visste du de ?" as roliga frågor!
-
Förutom de fick jag också lära mig hur man skaffar en egen ringsignal till iPhone, wii :D
-
Lite flummbilder från idag



RSS 2.0